SUPRUGA NASTRADALOG U GRDELIČKOJ KLISURI: Od mog Gorana ostali komadi! Ispao je iz saniteta i pregažen na putu
Foto: Privatna Arhiva, RTS

Jezivo

SUPRUGA NASTRADALOG U GRDELIČKOJ KLISURI: Od mog Gorana ostali komadi! Ispao je iz saniteta i pregažen na putu

Crna Hronika -

Pacijent Goran Mitić (56) iz Vranja poginuo kada se vozilo Hitne pomoći, čiji je vozač preticao preko pune linije, sudarilo sa šleperom na magistrali Vranje-Niš

Od mog Gorana ništa nije ostalo, ispao je iz kola Hitne pomoći i pregažen je nasred magistrale. Idem do kraja, tužiću odgovorne u Zdravstvenom centru u Vranju, jer su oni krivi za njegovu smrt. Ovako priča očajna Slađana Mitić iz sela Donje Trebešinje kod Vranja, čiji je muž Goran (56) nastradao u sudaru u Grdeličkoj klisuri u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nesreći.

Goran, koji je pre mesec i po dana imao moždani udar, u petak je iz bolnice u Vranju poslat kolima Hitne pomoći u Niš na dodatne analize. Nesreća se dogodila oko 20 časova kod Džepa u Grdeličkoj klisuri, na putu Vranje-Niš, prilikom njihovog povratka iz Niša.

foto: TV O2

Divljao na putu

- Vozač saniteta je najverovatnije krenuo da pretiče preko pune linije, ali kada je video vozilo iz suprotnog smera, da bi izbegao direktan sudar, vratio se u svoju traku i udario u šleper. Od siline udarca, Mitić je ispao iz saniteta na magistralu, a potom je na njega naletelo vozilo i pregazilo ga - kaže izvor Kurira i dodaje da je Mitić preminuo na mestu, dok je medicinska sestra lakše povređena. U nezgodi je učestvovalo još jedno teretno vozilo makedonskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu.

Kuća Mitića iz okoline Vranja zavijena je u crno.

- Sin mi rekao da je sanitet mnogo brzo išao, da je udario u taj šleper i da je Goran ispao iz kola. Čula sam da je odmah poginuo i da je potom preko njega prešlo jedno vozilo - priča očajna supruga Slađana Mitić i dodaje:

- Ništa od njega nije ostalo. Sve je smrskano! Tužiću Zdravstveni centar u Vranju, makar se i zadužila. Teraću do kraja, dok sam živa, da isteram pravdu jer ovo je neizdrživo.

foto: TV O2

Vozač u pritvoru

Rođaci kažu da još ne znaju kako se dogodila nesreća.

- Kako je moguće da pacijent ispadne iz vozila, zašto je vozač toliko žurio kada je Goran samo išao na pregled - pitaju se naši sagovornici. Goran, inače otac troje dece, sahranjen je juče.

Nadležni iz Zdravstvenog centra nisu hteli da se oglašavaju. Vozaču saniteta (40) određen je pritvor.

foto: TV O2

Nije prvi put

HITNA PREKO PUNE LINIJE!

Pre sedam meseci vozilo Hitne pomoći takođe iz Vranja preticalo je usred Grdeličke klisure preko pune linije, a u njemu nije bilo pacijenta. Snimak je objavljen na društvenim mrežama i šokirao je javnost jer je za dlaku izbegnut direktan sudar.

Kurir / Tanja Stevanović

Foto: TV O2, RTS, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: UHAPŠENIM ŠKALJARCIMA POTVRĐENA OPTUŽNICA! Evo za šta ih sud sve tereti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track