OD KLJUČNOG SVEDOKA TUŽILAŠTVA DO KLJUČNOG SVEDOKA ODBRANE: Snaja daje Zoranu alibi! Preokret u istrazi!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić

Milica Marjanović udata za brata muža ubijene pevačice

OD KLJUČNOG SVEDOKA TUŽILAŠTVA DO KLJUČNOG SVEDOKA ODBRANE: Snaja daje Zoranu alibi! Preokret u istrazi!

Crna Hronika -

Dugogodišnju devojka Miloša Marjanovića, koja se udala za njega tačno nedelju dana pošto je Zoran završio u pritvoru, odbrana muža ubijene pevačice predložila je kao ključnog i jedinog svedoka za kojeg veruju da bi mogao Marjanovića da izvuče iz zatvora. Datum saslušanja još uvek nije poznat, a navodno, znaće se tek sledeće nedelje.

foto: Stefan Jokić

"Očekuje se da Milica, kao osoba koja je pre udaje dosta vremena provodila u porodičnoj kući Marjanovića, iznese detalje vezane za 2. april 2016. godine, kada je pevačica nestala i ubijena u kanalu kod nasipa u Crvenki", navodi izvor.

OVO SU DOKAZI KOJI ĆE PRESUDITI ZORANU: Uskoro se zatvara dosije Marjanović?!

Upravo Milica bila je na spisku od devet svedoka koji su stajali u krivičnoj prijavi podignutoj protiv Zorana Marjanovića 15. septembra ove godine, koji bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u slučaju koji se vodi protiv njega.

foto: Dragana Udovičić

"Zbog čega Milicu nije pozvalo tužilaštvo kao svedoka, svima je i dalje misterija. Kao supruga, devojka Zoranovog brata, koja je faktički živela sa njima u kući u Borči u vreme dok je Jelena bila živa, trebalo je da posvedoči o odnosima ukućana u porodičnoj kući Marjanovića s ubijenom pevačicom, o danu njenog nestanka, ali i o situaciji nakon što je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki. Ona za razliku od ostalih Marjanovića nije imala pravo da odbije da da izjavu, te je mogla da bude jedan od ključnih svedoka protiv njega", priča izvor.

UBICA JE POZNAVAO JELENU, VOZI UPEČATLJIV AUTOMOBIL: Ovo su najnoviji zaključci 3D rekonstrukcije ubistva Jelene Marjanović

Međutim, kako su u Višem tužilaštvu saslušani svi svedoci, te nisu predloženi novi, niti izvođenje novih dokaza, u slučaju saslušanja Milice došlo je do preokreta - od ključnog svedoka tužilaštva Milica je postala ključni svedok odbrane.

(Kurir.rs/Blic/B. Bogosav/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Saslušana kuma porodice Marjanović: Samo jedno je imala da poruči javnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track