(FOTO, VIDEO) DRAMA NA ADI HUJI: Vozač kola koja su upala u Dunav zatvorio se na obližnji brod i odbija bilo kakvu pomoć
Foto: Marina Lopičić

incident

(FOTO, VIDEO) DRAMA NA ADI HUJI: Vozač kola koja su upala u Dunav zatvorio se na obližnji brod i odbija bilo kakvu pomoć

Crna Hronika -

Vozač autmobila koji je danas na Adi Huji sleteo u Dunav oko 11:45, zatvorio se u obližnji brod i odbija svaku pomoć, saznaje Kurir na licu mesta.

On je danas iz nepoznatih razloga sleteo kolima u reku, a u automobilu se nalazila i devojka (26) koja je nakon spasavanja prevezena u Urgentni centar sa lakšim povredama.

Policija je na licu mesta i pokušavaju da kontaktiraju sa vozačem kako bi saznali šta se desilo.

foto: Marina Lopičić

Prema prvim informacijam ne zna se kako je automobil upao u reku, niti je u tom trenutku bilo svedoka na šetalilštu. Policija je izašla na mesto nesreće i u toku je lociranje automobila koji je potonuo.

foto: Marina Lopičić

Devojka je prebačena u Urgentni centar, ali kako saznajemo, nije teže povređena.

foto: Marina Lopičić

Ona se najverovatnije nagutala vode pa je transportovana kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

foto: Marina Lopičić

"Muška osoba (50) zbrinuta je na licu mesta i odbio je da bude prevezen u bolnicu", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

foto: Vlada Sporčić

Kada policija bude locirala automobil, on će biti izvučen iz vode.

Na istom mestu 22. novembra 2014. poginule su tri mlade osobe, od kojih je jedna bila maloletna. Oni su tada iznenada sleteli s puta, a u kolima su poginuli Anastasija S. (16), Nemanja A. (18) u Miloš J. (20).

U istom incidentu troje njihovih prijatelja uspeli su da isplivaju a istraga je kasnije utvrdila da je vozač vozio bez dozvole, pod dejstvom alkohola.

(Ekipa Kurira)

Foto Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) IVIČNJAK, BANDERA, JEZERO: Jedino što je luzer za volanom promašio bili su pešaci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track