(KURIR TV) SPEKTAKULARNA AKCIJA SPECIJALACA: Pogledajte kako je onesposobljen i uhapšen Vladimir Šaranović
Foto: MUP

hapšenje zbog ubistva advokata

(KURIR TV) SPEKTAKULARNA AKCIJA SPECIJALACA: Pogledajte kako je onesposobljen i uhapšen Vladimir Šaranović

Crna Hronika -

Vladimir Šaranović, koji je osumnjičena za ubistvo advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015. godine, uhapšen je danas u Zrenjaninu a policija je objavila snimak njegovog hapšenja. Na snimku se vidi kako pripadnici MUP-a upadaju na mesto gde se Šaranović skrivao i ubrzo mu stavljaju lisice na ruke.

Na snimku se vidi da je Šaranović u međuvremenu pustio bradu i malo se promenio, verovatno da bi se "zamaskirao" zbog hapšenja koje mu je pretilo. Osumnjičeni je uhapšen po poternici Višeg suda u Beogradu i biće sproveden u Centralni zatvor u Beogradu.

Advokat Vladimir Zrelec ranjen je u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru. Zrelec je bio branilac Slobodana Šaranovića, koji je uz Ratka Koljenšića optužen da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića.

Inače, policicija je u novembru prošle godine sprovela akciju na Kanarevom brdu i u okviru potrage za Vladimirom Šaranovićem uhapsila njegovu suprugu N. Š. (39) i N. M. (39).

Kako je tada naveo MUP, supruga N. Š. se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga pošto je u stanu na Kanarevom brdu, u kome je neprijavljeno boravila sa svojim suprugom Vladimirom Šaranovićem, policija pronašla oko pola kilograma marihuane.

Drugi uhapšeni N. M. sumnjiči se za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Vladimir je uoči velike akcije policije, pobegao, i od novembra se tragalo za njim. Tada se spekulisalo da je osumnjičeni za ubistvo advokata pobegao u Crnu Goru.

(Ekipa Kurira)

Foto MUP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ORILA SE BANJA LUKA! Narod i vojska Republike Srpske spektakularno proslavili Dan RS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track