HAPŠENJA U LESKOVCU I VLASOTINCU: Pritvor mladiću koji je usmrtio pešaka,nasilniku koji je napao lekare i policajca i provalniku uhvaćenom tokom pljačke
Foto: Profimedia

akcija policije

HAPŠENJA U LESKOVCU I VLASOTINCU: Pritvor mladiću koji je usmrtio pešaka,nasilniku koji je napao lekare i policajca i provalniku uhvaćenom tokom pljačke

Crna Hronika -

Leskovačka policija je u tri odvojene akcije uhapsila dve osobe iz Leskovca i jednu iz Vlasotinca zbog krivičnih dela teška krađa, ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju i napad na službeno lice, saopšteno je danas.

foto: Jutjub Printskrin

Uhapšen je D.N. (35) iz Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. On se tereti da je provalio u kuću u ulici Blagoja Nikolića, iz koje je pokušao da odnese stvari, ali ga je u tome sprečila policija brzom reakcijom.

U Vlasotincu je uhapšen R.K. (40) iz Vlasotinca, zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ugrožavanje sigurnosti. Krivična dela je, kako se sumnja, izvršio tako što je 7. januara ove godine, u prostorijama Doma zdravlja medicinskom osoblju i policijskim službenicima koji su intervenisali po njihovoj prijavi uputio ozbiljne pretnje.

foto: AP/Ilustracija

U Leskovcu je uhapšen i po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca zadržan D.J. (19) iz okoline Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Sumnja se da je D.J. u večernjim časovima, 7. januara ove godine, na putu Leskovac – Pečenjevac, u blizini zgrade Poljoprivredne škole, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo sedamdesetogodišnji pešak.

Sudija osnovnog suda je D.J.odredio pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs/Jugmedia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track