POTUKLI SE U CENTRU IRIGA, A SADA IM SE BORE ZA ŽIVOT SIN OTKRIO STRAVIČAN DETALJ: Unakazili su mi oca zbog 300 evra, nisam ga prepoznao u bolnici!
Foto: Dragana Udovičić

i dalje vidljivi tragovi krvi

POTUKLI SE U CENTRU IRIGA, A SADA IM SE BORE ZA ŽIVOT SIN OTKRIO STRAVIČAN DETALJ: Unakazili su mi oca zbog 300 evra, nisam ga prepoznao u bolnici!

Crna Hronika -

IRIG - "Rođenog oca nisam prepoznao u bolnici. Lice mu je bilo potpuno izobličeno od batina. Normalan čovek onako ne bi izudarao ni životinju", ispričao je sedamnaestogodišnji D. B., sin B.B. koji je teško povređen u tuči u centru Iriga, tri sata iza ponoći na Božić.

Kritično je i K.D. koga je, navodno, B.B. u samoodbrani izbo nožem. Lekari u Urgentnom centru u Novom Sadu se i dalje obojici bore za život.

O motivima ovog krvavog događaja samo se spekuliše, od toga da je do njega došlo zbog neračišćenih dugova, do vređanja u alkoholisanom stanju. Tri dana posle tuče u centru Iriga ispred raznih lokala i dalje su vidljivi tragovi krvi.

Očevici kažu da su četiri osobe iz Vrdnika nasrnule na B.B., koji je zatim izvadio nož i sa više uboda ranio K.D., te da su tek onda Vrdničani nastavili još jače da ga udaraju, sve dok nije počeo krv da pljuje.

"Koga god sam pitao, niko ništa ne zna ili ne žele da mi kažu, od policije do onih koji su se tamo zatekli kad se sve dešavalo. Moj otac na glavi ima nekoliko hematoma, a po licu su mu sve ostale šare od njihove obuće, kako su ga udarali po licu. Skinuli su ga sa aparata, diše svojim plućima, ali je i dalje u besvesnom stanju", kaže sedamnaestogodišnji sin, koji je i u sredu posetio oca.

Sin misli da bi motiv napada moglo da bude uterivanje duga. Prema njegovim rečima, B.B. je odvezao auto na popravku kod jednog limara u Vrdnik, i taj posao su pogodili za 1.000 evra.

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track