JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD PROKUPLJA! Pregazila babicu, pa slagala da je trudna!
Foto: Dragan Kadić, Biljana Roganović

Težak udes na magistralnom putu

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD PROKUPLJA! Pregazila babicu, pa slagala da je trudna!

Crna Hronika -

J. V. usmrtila kolima Slavicu Krsmanović, policiji rekla da je trudna, a na ginekološkom pregledu utvrđeno da nije u drugom stanju

J. V. (24) iz Kuršumlije pregazila je kolima babicu Slavicu Krsmanović (60) iz Prokuplja, a posle udesa u kom je Slavica preminula na licu mesta rekla je policiji da je trudna.

Međutim, nakon pregleda kod ginekologa utvrđeno je da nije u drugom stanju, a posle saslušanja zadržana je u pritvoru.

Nesreća se dogodila u sredu oko 19 časova na magistralnom putu Prokuplje-Kuršumlija, kod sela Kondželj.

Pokosio je „golf“

- Slavica Krsmanović, koja radi kao babica u porodilištu u Prokuplju, trebalo je u sredu uveče da radi noćni smenu. Pre polaska na posao bila je na rođendanu kod bratanca. Slavica se u trenutku nesreće nalazila na kolovozu jer je htela da pređe na drugu stranu kako bi sačekala autobus. Taj deo puta nije bio osvetljen. Iz pravca Prokuplja ka Kuršumliji naišao je crni „golf“ koji je udarilo nesrećnu Slavicu. Od zadobijenih povreda ona je preminula na licu mesta - kaže naš izvor i dodaje:

Slavica Krsmanović
Slavica Krsmanović foto: Dragan Kadić, Biljana Roganović

- Prizor na mestu nesreće bio je stravičan. Telo nesrećne žene od siline udarca bilo je rasuto po putu. Glava je bila na jednoj, a trup na drugoj strani. Policajci koji godinama rade uviđaje saobraćajki rekli su da do sada nisu videli ovakav jeziv prizor, a jedan od inspektora umalo se nije onesvestio.

J. V. je sve vreme plakala i govorila da je trudna i da joj nije dobro. Međutim, ginekološki pregled, koji je ubrzo obavljen, pokazao je da ona nije u drugom stanju.

- Ona je, inače, majka dve male devojčice. Možda je stvarno mislila da je trudna jer priželjkuje sina. Inače, rekla je da joj je ciklus kasnio, pa da je pomislila da je trudna. U svakom slučaju, za sada nema znakova trudnoće - priča naš sagovornik.

Roditelji J. V. su kontaktirali s porodicom stradale i izrazili želju da izjave saučešće i da pomognu, ali je savetovano da porodica stradale za sada ne želi susret i da sačekaju.

Omiljena babica

Slavica Caka Krsmanović radila je na odeljenju ginekologije prokupačke bolnice.

- Svi je poznaju kao vedru i nasmejanu ženu, koja ima dvoje odrasle dece. Omiljena je u ovom kraju, kao babica donela nam je mnogo radosti proteklih decenija. Kažu da je kobne večeri bila vesela i raspoložena na rođendanu bratanca. Rođaci iz sela Kondželj dovezli su je do puta da sačeka autobus kako bi otišla na posao. Kada smo u prvom trenutku čuli da ju je pregazila trudnica, a ona je babica, nismo mogli da verujemo - pričaju Cakini poznanici.

Još jedan udes

PEŠAKA UDARIO AUTO

U četvrtak ujutro u Prokuplju se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je takođe povređen pešak. Kako saznajemo, on je izlazio iz autobusa na zadnjim vratima i, kada je stao iza autobusa, udario ga je automobil. Na sreću, prošao je sa lakšim povredama.

Kurir / Biljana Roganović

Foto: Biljana Roganović, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track