KLINAC DILOVAO DROGU PO NOVOM SADU? Policija podnela krivične protiv 8 osumnjičenih, među njima i maloletnik
Foto: Profimedia

strašno

KLINAC DILOVAO DROGU PO NOVOM SADU? Policija podnela krivične protiv 8 osumnjičenih, među njima i maloletnik

Crna Hronika -

Policija u Novom Sadu podnela je krivične prijave protiv osmoro osumnjičenih za trgovinu narkoticima ili posedovanje droge, među kojima je i jedan maloletnik.

Među osumnjičenima je i jedan Novosađanin (36), protiv koga je podneta prijava za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nakon što je policija u njegovom stanu pronašla više od sto tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i novac za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Sumnja se da je on prethodno prodao tu drogu godinu dana mlađem sugrađaninu, koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga podneta je i protiv jednog maloletnika (17) za koga se sumnja da je prodao marihuanu jednom Novosađaninu.

Kako se navodi u saopštenju policije, pretresom stana u kojem maloletnik živi, pronađena je znatna suma novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Marihuana je pronađena i kod jednog dvadesetjednogodišnjaka iz Novog Sada, protiv koga će biti podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, a za to krivično delo terete se još četvorica Novosađana kod kojih je policija pronašla različite narkotike, marihuanu i amfetamin.

(Kurir.rs/Beta)

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track