HAOS NA DORĆOLU: Pretukli dva Britanca i Francuza zbog računa u kafiću!
Foto: Kurir, Ilustracija

Uhapšena dvojica mladića zbog napada

HAOS NA DORĆOLU: Pretukli dva Britanca i Francuza zbog računa u kafiću!

Crna Hronika -

Stranci odbili da plate račun koji su dobili, platili ono za šta su mislili da su popili

BEOGRAD - Dvojica državljana Velike Britanije, jedan državljanin Francuske i dve Beograđanke pretučeni su u subotu oko četiri sata ujutru na uglu Ulica knjeginje Ljubice i Gospodara Jevremove na Dorćolu. Njih su napala dvojica mladića, koji su ubrzo uhapšeni.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv napada je svađa oko računa u kafiću u kom su stranci proveli veče. Pretućeni Britanci i Francuz, kao i dve naše državljanke, kolima Hitne pomoći prevezeni su u Urgentni centar, a nakon pregleda su pušteni kući.

- Devojke su sa strancima bile u kafiću koji se nalazi nedaleko od raskrsnice gde se tuča dogodila. Problem je nastao kada im je stigao račun. Navodno, on je bio preveliki i posumnjali su da su u kafiću hteli da im naplate više od onoga što su zapravo potrošili. Zato su ostavili novac koliko su mislili da je realan račun i izašli napolje - objasnio je izvor Kurira upućen u slučaj.

Međutim, nedaleko odatle na raskrsnici su ih sačekala dvojica batinaša. Pretpostavlja se da su ih poslali iz kafića da im se osvete jer nisu naplatili račun koliko su želeli. - Čim su im stranci prišli, ova dvojica su nasrnula na njih. Krenuli su da ih psuju i udaraju, a u opštem komešanju nekoliko udaraca zadali su i devojkama koje su pokušale da ih urazume i odgovore od tuče. Srećom, niko nije teže povređen. Nasilnici su pobegli, ali ih je policija brzo identifikovala i privela - rekao je za Kurir izvor iz istrage.

(Kurir/J. Rafailović/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! BRITANCI OČEKUJU PROMENE GRANICA NA BALKANU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja