AKO ME NEKO VIDI NEKA ZOVE 192:  Dva dana pre nego što je upucan u Novom Sadu, Lozničanin Predrag Krstić na Fejsbuku ostavio zlokobnu poruku
Foto: Marina Lopičić

PREDOSEĆAO TRAGEDIJU

AKO ME NEKO VIDI NEKA ZOVE 192: Dva dana pre nego što je upucan u Novom Sadu, Lozničanin Predrag Krstić na Fejsbuku ostavio zlokobnu poruku

Crna Hronika -

Lozničanin Predrag Krstić (27), kog je prošle nedelje u sukobu ubio Aleksandar Radović (39) iz Novog Sada, predvideo je da će mu se nešto loše desiti svega dva dana pre nego što je ubijen.

- Ako me neko vidi, neka zove 192 - glasila je poruka uz fotografiju objavljenu na Fejsbuku ubijenog Lozničanina 11. januara. Na pitanja prijatelja "koliko vredi njegova glava" odgovarao je sa: "milioni su u pitanju".

foto: Marina Lopičić

Dva dana aksnije, 13. januara u 20 sati bio je mrtav, pošto ga je posle obračuna u novosadskom naselju Salajka Aleksandar Radović ubio hicima iz pištolja. Posle kraće svađe u Aleksandrovom domu, Krstić je izvukao nož i više puta ga ubo u gornji deo tela. Ipak, ranjeni čovek dohvatio je pištolj i upucao Predraga koji je ostao da leži na trotoaru ispred kuće.

Aleksandar je uspeo da se domogne ulice i komšijama izusti da je pucao, a oni su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Krvavom sukobu prethodila je svađa, prema informacijama iz policije sukobili su se zbog automobila, dok su članovi Predragove porodice ispričali da mu je Aleksandar dugovao 2.000 evra.

Navodno, za taj dug dao mu je automobil koji je želeo nazad, ali Predrag nije želeo da mu ga vrati dok ne dobije novac. Zbog toga je momku i njegovoj porodici navodno i prećeno.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Ipak, u obračun u mirnom naselju Salajka Predrag nije krenuo nenaoružan, pošto je pored noža kojim je ubo Aleksandra u njegovom autmobilu nađen „kalašnjikov“ sa okvirom punim metaka. U krvavom sukobu nije stigao da se dokopa tog oružja.

Ko je ko?

Prema saznanjima nijedan od dvojice aktera krvave drame nije od ranije poznat policiji.

Aleksandar živi sam u Novom Sadu u kući u kojoj je došlo do tragedije, dok je Predrag držao kafić u Loznici u koju se vratio pošto je prethodno živeo u Novom Sadu, a sa ubicom je ranije u Novom Sadu držao teretanu.

Njegovi poznanici su ispričali da je važio za momka koji „uvek ima kombinaciju“ i da je nekim ljudima i on dugovao novac, ali da je kafić koji je vodio dobro radio.

S druge strane ubica je živeo sam u kući, ali niko od komšija nije sa sigurnošću mogao da kaže čime se on bavi. Jedna od verzija je da upravo preprodaje kola. Ipak, komšije kažu da je reč o mirnom čoveku, koji nije pravio probleme.

foto: Marina Lopičić/Ilustracija

Čuvaju ga u bolnici

Kako saznajemo, iako su ubodne rane koje zadobio u predelu lakta, mišice i lopatice kvalifikovane kao lakše Aleksandar se još uvek nalazi na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, a njegovo stanje je stabilno.

Dok je u bolničkoj postelji pod nadzorom je policije, a prema rečima našeg izvora uskoro bi trebao da bude otpušten. Nakon izlaska iz bolnice čeka ga policijsko zadržavanje do 48 sati, saslušaće ga tužilac, a tada će se odlučivati i pritvoru, pošto je tužilac delo kvalifikovao kao ubistvo.

(Kurir.rs/Blic, M.Stanić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SAHRANJEN OLIVER IVANOVIĆ! Evo kako je lider Srba sa Kosmeta ispraćen na večni počinak!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track