ZORAN MARJANOVIĆ OČAJAN U CZ: Jana će slaviti rođendan bez mene
Foto: Dragana Udovičić

PRITVOR

ZORAN MARJANOVIĆ OČAJAN U CZ: Jana će slaviti rođendan bez mene

Crna Hronika -

Žao mi je što početkom februara neću biti sa ćerkom kada bude napunila sedam godina, kaže muž ubijene pevačice

Očekivao sam da me konačno puste na slobodu, naročito posle prve odluke Apelacionog suda, jer je očigledno da nema dokaza za produženje pritvora. Ipak, ne odustajem od borbe, izdržaću zbog ćerke Jane, želim da je vidim što pre. Mnogo mi je žao što neću biti na proslavi njenog sedmog rođendana u februaru.

foto: Printscreen Facebook

Ovako je Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelena Marjanović, reagovao na poslednju odluku Apelacionog suda da mu se pritvor produži na još tri meseca.

Dve odluke

Burna nedelja ostala je iza Marjanovića, koji se zbog ubistva supruge Jelene nalazi u Centralnom zatvoru od 15. septembra 2017. Najpre je drugostepeno veće Apelacionog suda usvojilo žalbu njegovih branilaca i ukinulo rešenje kojim mu je ukinuto produženje pritvora. Potom je isti sud doneo novo rešenje, pa će Zoran ipak ostati iza rešetaka, najduže do 10. marta. U međuvremenu, u Više tužilaštvo stigao je i nalaz veštačenja neuropsihijatara, u kom se navodi da je Zoran uračunljiv i da ne pati od duševnih bolesti.

- Zoran je odavno pod velikim pritiskom, on zna da se o ubistvu njegove supruge svakodnevno piše po medijima. Iako mu je pritvor ponovo produžen, nije klonuo duhom. Nadu mu je dalo prvo rešenje Apelacionog suda da nema kvalitetnih dokaza koji bi potvrdili sumnju da je njegovo zadržavanje u CZ opravdano - kaže izvor Kurira i dodaje:

foto: Stefan Jokić

- Takođe ga je ohrabrila još jedna rečenica iz ovog rešenja „da nema konkretnih činjenica i dokaza za osnovanu sumnju da je ubio suprugu Jelenu u aprilu 2016. na nasipu u Borči“. Preostaje mu jedino da sačeka mart i kraj istrage.

Živi za ćerku

Ipak, Zoran je najviše očajan što neće biti uz ćerku na njen rođendan.

- Jedina želja mu je da je makar vidi na taj dan, početkom februara. Nije mu ništa toliko teško palo kao saznanje da će tog dana Jana biti bez roditelja - priča izvor Kurira.

Danijela Jovanović

Tužno

PRVI PUT BEZ MAME I TATE

foto: Privatna Arhiva

Jana Marjanović (6) ove godine će prvi put proslaviti rođendan bez roditelja. Podsetimo, prošle godine otac Zoran joj je organizovao proslavu u igraonici. On je tada ispričao da je njegova ćerka prvi put bila bez majke, ali da se radovala poklonima koje je dobila.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track