UBICA STARICE VIKAO NA  SUDIJU: Mnogo si mi dao kaznu, čoveče!
Foto: Privatna Arhiva

Igor Useinović ponovo dobio 30 godina

UBICA STARICE VIKAO NA SUDIJU: Mnogo si mi dao kaznu, čoveče!

Crna Hronika -

Trebalo je sam da te menjam, da mi ne budeš sudija. Nosićeš me na duši i ti i ova gospođa što se dogovarala sa advokatom oštećenog

Igor Useinović (35), zvani Kung-fu, ponovo je juče osuđen na trideset godina zatvora zbog ubistva Ružice Talević (83) 12. decembra 2015. u njenom stanu u Ulici Dimitrija Tucovića u Nišu.

Sudija Aleksandar Teodosić je rekao da Useinovića terete materijalni dokazi, kao što su otisak prsta u stanu žrtve i njegov DNK ispod njenih noktiju, kao i svedočenje komšija koje su ga prepoznale kao osobu koja im je zvonila na vrata pre ubistva.

Kad je čuo presudu, Useinović je burno reagovao.

- Ceo život ćeš da mi uzmeš, hoćeš da kažeš da ti nikad nisi pogrešio? Mnogo si mi dao kaznu, čoveče. Trebalo je sam da te menjam, da mi ne budeš sudija. Nosićeš me na duši i ti i ova gospođa što se dogovarala sa advokatom oštećenog - kazao je ubica starice i pokazao ka tužiteljki Dragani Pešić.

Useinović je potom službenicima pravosuđa zapretio „božjom kaznom“.

- Veštaka sam prokleo i on je umro. Sudija, budi siguran da ću da ti oborim presudu - vikao je Useinović, koji je na robiji već proveo 12 godina zbog krađa, što je uzeto u obzir prilikom izricanja kazne.

Kurir / D. K.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track