DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U RUMI! Unuk (24) iskasapio babu (64), rođaku rekao da je u komšiluku pa otišao da igra igrice!?
Foto: Damir Dervišagić

užas u naselju igralište

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U RUMI! Unuk (24) iskasapio babu (64), rođaku rekao da je u komšiluku pa otišao da igra igrice!?

Crna Hronika -

Iz Hitne pomoći u Rumi sinoć su za Kurir kratko potvrdili da je njihova ekipa izašla na lice mesta i konstatovala smrt

Mladić S. M. (24) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju babu Miru Šarac (64) u stanu u kom je živela u rumskom naselju Igralište.

Prema nezvaničnim informacijama, unuk je lečeni narkoman i nesrećnu staricu je, nakon svađe, usmrtio sa više uboda nožem.

Iz Hitne pomoći u Rumi sinoć su za Kurir kratko potvrdili da je njihova ekipa izašla na lice mesta i konstatovala smrt, ne navodeći druge detalje.

Kako je javio portal Sremske novine, Mirino telo otkriveno je kada je jedan stariji muškarac, za kog se pretpostavlja da joj je bliži rođak, došao da je poseti.

On je, navodno, pitao S. M. gde je baba, na šta je mladić odgovorio da je kod komšinice.

- Kada je ovaj rođak pokušao da uđe u kupatilo, nije uspeo u tome jer su vrata bila podbočena. Kroz svetlarnik je video ženu u lokvi krvi i odmah pozvao Hitnu pomoć - navele su Sremske novine, pozivajući se na nezvanična saznanja.

Unuk je u međuvremenu izašao iz stana i otišao u obližnju igraonicu, gde ga je policija zatekla za kompjuterom i on je odmah priveden.

A. S. B/Kurir.rs/sremska.tv)

(Kurir.rs/Novosti/Foto:Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: OSMI DAN OD UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA! Otkrivamo šta je prethodilo likvidaciji!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track