SASLUŠANJE: Vladimir Šaranović ćutao o ubistvu advokata Zreleca
Foto: Privatna Arhiva

Likvidacija na Vračaru

SASLUŠANJE: Vladimir Šaranović ćutao o ubistvu advokata Zreleca

Crna Hronika -

Šaranović, koji je uhapšen 9. januara posle dva meseca skrivanja u iznajmljenom stanu u blizini Zrenjanina, posle pritvaranja je rekao da je poznavao poznatog beogradskog advokata

Vladimir Šaranović (41), (na fotografiji levo) koji je osumnjičen da je 1. decembra na Vračaru ubio advokata Vladimira Zreleca (50), (na fotografiji desno) juče je iz Centralnog zatvora doveden na saslušanje u Viši sud u Beogradu, ali nije iznosio odbranu. Kako saznajemo, odlučio je da se brani ćutanjem.

- Zasad, braniću se ćutanjem - kratko je, kako naš izvor otkriva, rekao osumnjičeni za ubistvo.

Podsetimo, Šaranović, koji je uhapšen 9. januara posle dva meseca skrivanja u iznajmljenom stanu u blizini Zrenjanina, posle pritvaranja je rekao da je poznavao poznatog beogradskog advokata.

- Nemam nikakve veze s ubistvom advokata Zreleca. On je bio i moj zastupnik, poznavao sam ga 10 godina - rekao je tada, kako je Kurir pisao, osumnjičeni, koji je inače rođak pokojnog Slobodana Šaranovića, kom se sudilo zbog sumnje da je organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Inače, pokojni advokat dugo je zastupao i Slobodana Šaranovića, ali i njegovog dobrog prijatelja Miloša Delibašića, kom se sudi zbog sumnje da je bio pripadnik Šaranovićeve kriminalne grupe.

Odbrana Vladimira Šaranovića u međuvremenu je zatražila i izuzeće Višeg suda zbog sumnje u pristrasnost sudija jer supruga pokojnog advokata radi u ovom sudu, ali o ovom zahtevu još nije odlučeno.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! EKSKLUZIVNO! IVANOVIĆA UBILA DVOJICA?! Novi detalji vezani za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track