UHAPŠEN PREVARANT U KRAGUJEVCU: Lažno se predstavljao kao radnik VBA i revizor Patrijaršije SPC! EVO ŠTA SU PRONAŠLI KOD NJEGA
Ilustracija, Foto: Profimedia

određeno mu zadržavanje

UHAPŠEN PREVARANT U KRAGUJEVCU: Lažno se predstavljao kao radnik VBA i revizor Patrijaršije SPC! EVO ŠTA SU PRONAŠLI KOD NJEGA

Crna Hronika -

Policija u Kragujevcu uhapsila je M.R. (35) zbog sumnje da se lažno predstavljao, kao i zbog nelegalnog posedovanja oružja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Sumnja se da se M. R. sveštenim licima eparhije šumadijske i drugim gradjanima lažno predstavljao kao radnik Vojnobezbednosne agencije i Ministarstva unutrašnjih poslova, dok se policijskim službenicima predstavljao kao revizor Patrijaršije Srpske pravoslavne crkve.

Pretresom stana osumnjičenog pronadjeni su kratež, tri lovačke puške, lovački karabin, pištolj i više komada municije raznog kalibra koje je posedovao bez ovlašćenja nadležnog organa.

Od M. R. oduzete su i dve lovačke puške, lovački karabin, malokalibarska puška i dva pištolja u legalnom posedu, kao i vojna uniforma i sveštenička mantija.

M. R. je odredjeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu, piše u saopštenju.

Kurir.rs/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track