POTRESNA ISPOVEST OCA SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Miloš je u zatvoru proslavio 19. rođendan, srce hoće da mi prepukne!
Foto: Printscreen Facebook/YT

POTRESNA ISPOVEST OCA SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Miloš je u zatvoru proslavio 19. rođendan, srce hoće da mi prepukne!

Crna Hronika -

Vest da je u julu 2017. godine na Zakintosu u Grčkoj na smrt pretučen amerikanac Bakari Henderson (22) odjeknula je u svim domaćim i svetskim medijima, a kada je zbog toga uhapšena grupa Srba, od kojih se neki još uvek nalaze iza rešetaka, slučaj je dobio posebnu pažnju u našoj zemlji

Ranko, otac Miloša Ilića (19) jednog od mladića koji su osumnjičeni da su učestvovali u tuči, a koji svoju nevinost dokazuje iza rešetaka grčkog zatvora, kaže da im se život od tog jula pretvorio u agoniju, ali se nadaju da će se nakon podizanja optužnice sve rešiti.

- Miloš je 18. januara proslavio svoj 19. rođendan u zatvoru u Grčkoj. On je dobro, ali nije to to. Trudimo se zbog njega da budemo jaki, ali nam je ovaj događaj promenio živote- tužno priča Ilić.

"Srećo naša, srećan ti rođendan. Da nam se sve želje ostvare i ispune u ovim teškim trenucima, sreća da te prati da kao i dosad budeš na radost svojim roditeljima i svima ostalima koji te vole!"

On je na svom fejsbuk profilu tog 18. januara sinu na poseban način čestitao rođendan, a kako je rekao, bilo je izuzetno teško, "srce da prepukne".

- Miloš dobro izgleda, ide tamo u školu, počeo je i grčki da priča. Grci im pomažu, a najviše mu nedostaju kuća i drugari - priča otac.

Prema njegovim rečima, nakon gotovog obdukcionog nalaza nastradalog Amerikanca, na potezu je Tužilaštvo i podizanje optužnice.

Nakon tuče koja je izbila u Zakintosu u Grčkoj, američki turista Bakari Henderson (22) smrtno je stradao, a iza rešetaka su se tada našli Nemanja Petrović (19), Stefan Stojanović (22), Dušan Ranković (34), Miloš Senić (26) i Miloš Ilić (19), a sa slobode su pušteni da se brane Nenad Jovanović (23) i njegov vršnjak Siniša Petrović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Šta stvarno znamo o ubistvu na Zakintosu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track