UŽAS KOD POŽAREVCA: Manijak seksualno zlostavljao devojčicu od 7 godina
Foto: Shutterstock

Iživljavanje

UŽAS KOD POŽAREVCA: Manijak seksualno zlostavljao devojčicu od 7 godina

Crna Hronika -

Gordan K. (49) iz sela Kasidol tereti se da joj je skinuo donji veš, a onda je jezikom i rukama dodirivao po genitalijama na krevetu u dečjoj sobi

Gordan K. (49) iz sela Kasidol kod Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao sedmogodišnju devojčicu iz istog mesta, saznaje Kurir.

Jeziv slučaj dogodio se prošlog četvrtka, a manijak je nakon 48 sati pritvora pušten da se brani sa slobode jer je, kako saznajemo, mentalno ometen. Inače, na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljene polne radnje, za koje je zaprećena maksimalna kazna do pet godina.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je došao u kuću devojčicinog oca kako bi sekao drva.

Ostali sami u sobi

- Nakon što je završio posao, ušao je u kuću. Manijak je iskoristio trenutak kada je sa devojčicom ostao sam i u dečjoj sobi detetu skinuo trenerkicu i donji veš - navodi se u krivičnoj prijavi.

foto: Profimedia

Međutim, monstrum se tu nije zaustavio.

- Dok je devojčica ležala na krevetu, počeo je da je dodiruje po vagini. Nakon toga je jezikom lizao njen vaginalni otvor i zavlačio prst u njega. Posle brutalnog iživljavanja nad nemoćnim detetom, zapretio je devojčici da ne sme da kaže roditeljima šta se dogodilo - piše u krivičnoj prijavi.

Preplašena devojčica ipak je rekla roditeljima šta se dogodilo, pa su oni momentalno pozvali policiju.

- Pedofil je brzom akcijom uhapšen i priveden na saslušanje u požarevačko Osnovno tužilaštvo. Devojčica je podvrgnuta lekarskom pregledu, a nakon pristizanja rezultata biće poznato da li ima povrede na genitalijama - dodao je naš izvor.

foto: Profimedia

Siromašna porodica

Meštani sela Kasidol sa kojima smo juče razgovarali kažu da su se zaprepastili kada su čuli šta se dogodilo.

- Reč je o detetu iz veoma siromašne porodice, sa više dece. Uhapšeni čovek je njihov prijatelj i dolazio je i ranije u tu kuću. Šokirani smo zbog ovoga što se desilo, naše selo tako nešto ne pamti - pričaju meštani Kasidola.

Hronologija

- januar 2018 - M. Đ. (53) iz Kaluđerice uhapšen zbog sumnje da je pipkao devojčicu A. B. (12) i pokušao da je napastvuje

- jun 2017 - N. B. (20) iz Šapca uhapšen zbog sumnje da je napastvovao petogodišnju ćerku svojih prijatelja

- maj 2017 - B. J. (82) iz Subotice uhapšen jer je devojčicu od devet godina namamio u svoju kuću i dodirivao je po genitalijama

- jul 2016 - Lj. D. (82) iz Zaplanjske Toponice uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao osmogodišnju devojčicu

Meštani o napasniku

NEMA PORODICU, SPAVA PO ŠTALAMA

Meštani sela kažu da D. G. nije rodom iz njihovog mesta, već da se tu doselio kada se njegov brat blizanac oženio devojkom iz Kasidola.

- On nema porodicu, ni svoju kuću, pa stanuje po štalama i šupama. Po selu uglavnom nadniči, a poznat je po tome da voli da popije. Ranije je živeo u Miloševcu u hraniteljskoj porodici jer je ometen u razvoju - rekli su nam ljudi iz Kasidola.

Jelena Ivić - Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track