ZORANOV OTAC ZAVAPIO PREKO FEJSBUKA: Boga molim da mi sin ne umre u zatvoru, pravi ubica je tajkun Jelenin ljubavnik!
Foto: Privatna Arhiva, Nebojša Mandić

oglasio se posle dužeg ćutanja

ZORANOV OTAC ZAVAPIO PREKO FEJSBUKA: Boga molim da mi sin ne umre u zatvoru, pravi ubica je tajkun Jelenin ljubavnik!

Crna Hronika -

Otac Zorana Marjanovića Vladimir Marjanović, i svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, je još prošle godine tvrdio da iza zločina koji potresa Srbiju već skoro dve godine, stoji uticajni tajkun i čovek koji ima debele veze u policiji i tužilaštvu i "koji kontroliše sve u Beogradu".

Vladimir je prošlog vikenda je na Fejsbuku ponovio tu tvrdnju i napisao da “neko sa debelom vezom” pokušava da zločin napakuje njegovom sinu".

foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović

On je subotu, posle dužeg ćutanja, na svom Fejsbuk profilu objavio da je hapšenje Zorana nameštaljka i da nema nikakvog osnova da Zoran bude osuđen.

- Da je Zoran ubica, davno bi bila izrečena presuda – napisao je Vladimir i odmah zatim izneo svoje sumnje da neko vrlo moćan i uticajan stoji iza ubistva Jelene Marjanović.

- Neko drugi, neko se debelom vezom, stoji iza ubistva, pa se po svaku cenu pokušava osuditi Zoran kako bi slučaj bio "rešen". Pravda za Zorana – apelovao je Vladimir Marjanović, koji se na sličan način javnosti obratio 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

foto: Privatna Arhiva, Dragan Kadić

- Pravi ubica je Jelenin ljubavnik, jedan poznati tajkun, učinio je to, jer je htela da ga ostavi! Ćutao sam sve ovo vreme, jer sam se bojao da će mi neko ubiti decu! Od prvog dana svi znamo ime ubice, ali smo mislili da policija pošteno radi svoj posao. Kad ono, da bi prikrili tragove i sačuvali tajkuna koji drži pola Beograda, oni hapse mog Zorana! - ovo je u noći hapšenja novinarima rekao stariji Marjanović i dodao:

Snajka pred sudom: Može li priča Milice Marjanović da otkrije nove detalje o ubistvu pevačice?

- Ko zna šta će biti s nama i šta nam se piše, jer smo nemoćni. Svi su jači od nas. Samo molim Boga da mi neko ne ubije sina u zatvoru, pa da kažu ubio se sam nije mogao da izdrži.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SVEDOČILA SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA! Evo šta je tužilaštvo htelo da čuje od nje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track