UŽAS U LESKOVCU: Sin izbo oca nožem, lekari mu se bore za život!
Foto: Dragana Udovičić

nakon porodične svađe

UŽAS U LESKOVCU: Sin izbo oca nožem, lekari mu se bore za život!

Crna Hronika -

LESKOVAC - Šezdesetpetogodišnjeg B.I. iz Leskovca jutros je, nakon porodične svađe, nožem izbo njegov sin i lekari se trenutno bore za njegov život, potvrđeno u leskovačkoj policiji i Opštoj bolnici Leskovac.

Kako prenosi Jugmedia, B.I. je više puta nožem izboden u predelu grudnog koša, a sa teškim povredama je iz leskovačke bolnice prebačen u Niš.

"On je u veoma teškom stanju prebačen na dalje lečenje u Klinički centar u Nišu i, prema informacijama koje imam, lekari se i dalje bore za njegov život“, kazao nam je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša dimitrijević.

U policiji je potvrđeno da je reč o porodičnom nasilju, koje se desilo u Ulici Zeke Buljubaše u Leskovcu, a u kojem su učestvovali otac i sin.

"Istraga je u toku i sve činjenice utvrđuje javni tužilac koji će obavestiti javnost o detaljima ovog slučaja“, rekao nam je portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Dragana Udovičić, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

vesti 30 01(KURIR TV) ĆAO “BELI - SAMO JAKO”! Zašto je Beli Preletačević izbačen iz sopstvene odborničke grupe u Mladenovcu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track