PORODICA U ŠOKU! ŽELIMO DA ZNAMO ŠTA SE DOGODILO: Dva puta smo sahranili oca, posle prve smrti JEDVA SMO GA PREPOZNALI
Foto: Privatna arhiva

TUGA

PORODICA U ŠOKU! ŽELIMO DA ZNAMO ŠTA SE DOGODILO: Dva puta smo sahranili oca, posle prve smrti JEDVA SMO GA PREPOZNALI

Crna Hronika -

Očajni smo, najpre su nam rekli da je umro, posle sat vremena se probudio, pa smo mu opet pravili sahranu, kažu deca pokojnika

Predrag Gostiljac (75) iz Lipnice kod Čačka, koji je za nedelju dana dva puta preminuo, sahranjen je juče na seoskom groblju.

Poslednjem ispraćaju je, pored članova familije, prisustvovao i veliki broj meštana ovog sela. Porodica ovog poljoprivrednog penzionera je još u šoku, jer su za nepunih sedam dana dva puta ožalili najstarijeg člana.

Izobličio se

- Od prošlog četvrtka ne znamo za sebe. Najpre su nam rekli da je preminuo, pa se posle sat vremena probudio. Dok je bio u bolnici, gotovo da je promenio lični opis. Članovi porodice koji su otišli u kapelu da preuzmu njegovo telo kažu da su ga jedva prepoznali. Potpuno se promenio. Članovi porodice od četvrtka ne spavaju, sve ovo ih je veoma potreslo. I kada su juče dovezli telo, želeli su da vide pokojnika, da se uvere da opet nije došlo do neke zabune - pričaju najbliži rođaci.

Ćerka Maja i sin Milan sa suzama su oca ispratili na večni počinak, međutim, oboje su, kao i njihove porodice, u potpunom šoku.

- Zbunjeni smo. Kada smo prvi put čuli da je Predrag preminuo, počeli da organizujemo sahranu, a evo ukopavamo ga nekoliko dana kasnije. U ljude se uvukla neverica. Pre tri dana je u susednom selu preminula jedna starija žena, porodica je zvala dva različita lekara da konstatuju smrt - kažu naši sagovornici.

Propust lekara

Kako je sin pokojnog Predraga rekao, on neće goniti nikoga zbog propusta lekara čačanske Hitne pomoći, ali bi želeo da zna šta se u stvari dogodilo s njegovim ocem. U Domu zdravlja u Čačku, pri kome radi i Hitna pomoć, u toku je ispitivanje svih okolnosti pod kojima je lekar ove službe izdao potvrdu o smrti čoveku koji se pola sata nakon njegovog odlaska probudio i razgovarao s rodbinom koja ga je oplakivala.

Kurir / D. Č.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) VRATIO SE SA ONOG SVETA I POČEO DA KOMUNICIRA! Evo kako sada izgleda Čačanin koji je ustao iz mrtvih!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track