INSPEKTORI VIŠE NEMAJU SUMNJE OKO UBISTVA PEVAČICE! Konačna rekonstrukcija do tančina opisuje kako se sve dogodilo
Foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

sklopili sve kockice

INSPEKTORI VIŠE NEMAJU SUMNJE OKO UBISTVA PEVAČICE! Konačna rekonstrukcija do tančina opisuje kako se sve dogodilo

Crna Hronika -

Prema rečima dobro obaveštenog izvora, inspektori nemaju sumnje u to kako se odigrao surovi zločin, sklopili su sve kockice, a sada je pitanje kako će tužilaštvo to i dokazati.

- Tokom ozbiljne i dugotrajne istrage, u koju su bili uključeni gotovo svi i najbolji resursi MUP-a Srbije, došlo se do kompletne rekonstrukcije kritičnog događaja.

Naime, na osnovu brojnih analiza, veštačenja, izjava svedoka i drugih dokaza, došlo se do toga da je Jelena ubijena 2. aprila 2016. na mestu na kojem je njeno telo dan kasnije i nađeno. Njena smrt nastupila je u periodu između 16.49 i 17.30 sati - kaže izvor i dodaje:

- Tog dana pokojna Jelena je sa suprugom Zoranom i njihovom ćerkom Janom automobilom došla do nasipa u Crvenki da bi trčala. Odvojila se od muža i ćerke i krenula da trči ka rampi. Ubica ju je na nasipu sustigao i zadao joj devet udaraca tupim predmetom u glavu. Prvi udarac zadobila je dok je stajala, zatim je pala. Ubica ju je potom vukao do kanala i potrbuške je bacio u vodu.

Prema izvora, najteži deo rekonstrukcije bio je utvrditi kretanje ubice nakon što je Jeleni zadao smrtonosne udarce.

- Policijski pas je dan nakon pronalaska Jeleninog leša naišao na trag ubice, a onda je odveo inspektore putanjom kojom je krvnik pobegao posle zločina. Utvrđeno je da je ubica, pošto je bacio telo u kanal, prešao s druge strane kanala, stazom preko livade, a zatim je izašao na glavni put koji vodi ka Crvenki. Potom je zašao u njive koje idu ka Borči i tu se ubici izgubio trag.

Izvor dalje navodi da je policija na šiblju kraj nasipa pronašla pramen Jelenine kose, u blizini kanala nađeni su njena patika, jakna i mobilni telefon, a s otiska stopala pronađenog na njivi u Crvenki izolovana je Jelenina krv.

foto: Zorana Jevtić

- Pošto je na otisku stopala nađen DNK trag nepoznate osobe, postoji mogućnost da taj trag zapravo pripada pomagaču, jer je istraga pokazala da ubica nije mogao sam da pobegne sa nasipa i prikrije tragove zločina. DNK nepoznate osobe nađen je i na Jeleninom domalom prstu desne ruke, sa kojeg je skinuta burma. Analize su pokazale da postoje izvesna poklapanja tog DNK materijala i onog nađenog na otisku stopala - ističe sagovornik i napominje da sve to dalje implicira da je ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović planirano i smišljeno do tančina.

- Iz izjava brojnih svedoka moglo se zaključiti da su odnosi Jelene i njenog muža bili narušeni i da je ona razmišljala da se razvede - kaže on i dodaje da će se svi ovi detalji naći i u optužnici.

Stravične povrede

Obdukcijom je utvrđeno da je Jelena ubijena sa devet udaraca u glavu.

- Kosa joj je bila počupana, lobanja smrskana, a zubi izbijeni. Na leđima je imala veliku razderotinu, što ukazuje na to da ju je ubica vukao po zemlji do kanala. Takođe, utvrđeno je da njeno telo bilo u vodi do 15 sati

Ubica imao pomagača

Prema rečima našeg izvora, istražitelji su sve vreme sumnjali da je ubica Jelene Krsmanović Marjanović imao najmanje dva pomagača, koji su mu ili pomogli u samom zločinu, ili u prikrivanju tragova, ili policiji nisu prijavili ono što su znali. - Evidentno je da je nakon zločina učinjen niz radnji da bi se prikrili tragovi. Malo je verovatno da je ubica mogao sam da skloni sve tragove i da misli baš o svakom detalju. Smatram da će podizanjem optužnice konačno biti rešene sve nedoumice u vezi s ovim slučajem - zaključuje naš sagovornik.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POZNATA PROROČICA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Zoran ima kartu smrti, on je podvojena ličnost, ako je ubio Jelenu nije svestan toga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track