SAMOUBISTVO NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Ostavio oproštajno pismo, pa se autom zakucao u zid
Foto: M.M.

Tragedija

SAMOUBISTVO NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Ostavio oproštajno pismo, pa se autom zakucao u zid

Crna Hronika -

Tragedija se dogodila oko 20 sati kod naselja Donja Vrežina, kada je M. P. velikom brzinom udario u betonski zid koji razdvaja put od parkinga

Nišlija M. P. (31), koji je u četvrtak uveče poginuo na auto-putu Beograd-Niš, kada je „pasatom“ udario u zid, najverovatnije je počinio samoubistvo.

Na ovakvu mogućnost ukazuje to što je u poslednjem razgovoru sa suprugom najavio da će sebi oduzeti život, te što je, prema nezvaničnim informacijama, otkriveno i oproštajno pismo.

Jedva ga izvukli

Tragedija se dogodila oko 20 sati kod naselja Donja Vrežina, kada je M. P. velikom brzinom udario u betonski zid koji razdvaja put od parkinga. O silini udarca svedoči to što je vozilo, koje je preletelo preko zida, nastavilo da se kreće još stotinak metara, a zatim se prevrnulo na krov. Vozača su u besvesnom stanju iz gomile smrskanog metala izvukli ekipa Hitne pomoći i saobraćajni policajci. Hitna pomoć ga je reanimirala skoro pola sata, ali mu nije bilo spasa.

Iako je najpre izgledalo da je reč o udesu, istraga je pokazala da postoji velika sumnja da je M. P. namerno udario u betonski zid. Kako je utvrđeno, on je neposredno pre tragedije razgovarao sa suprugom, koja izvesno vreme ne živi s njim, već sa decom boravi kod oca.

foto: M.M.

Žena krenula za njim

- Tada joj se poverio da razmišlja da sebi oduzme život. Seo je u kola i krenuo auto-putem, a prestravljena žena je odmah pošla za njim svojim automobilom. Nažalost, pre nego što je stigla do njega, on je već sproveo kobnu nameru - kažu naši izvori.

Iste večeri u stanu u kojem je živeo pronađeno je opširno oproštajno pismo u kojem je obrazložio razloge svog čina.

Kurir / D. K.

Foto: M. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! MIRA MARKOVIĆ TVRDI DA ZNA KO JE I ZBOG ČEGA UBIO MILOŠEVIĆA! „Nisu mogli da ga osude, pa su ga ubili!“, tvrdi Markovićeva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track