NEVEROVATAN OBRT U BICI ZA MALU JANU: Tetka Ljubica iz Kruševca zvanično zatražila starateljstvo, ali nije jedina! Evo ko se sve bori za ćerku ubijene pevačice Jelene
Foto: Nebojša Mandić

Jelenina najmlađa tetka spremna da se brine o Jani, za koju je vezana

NEVEROVATAN OBRT U BICI ZA MALU JANU: Tetka Ljubica iz Kruševca zvanično zatražila starateljstvo, ali nije jedina! Evo ko se sve bori za ćerku ubijene pevačice Jelene

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ljubica Manojlović iz Kruševca, tetka zverski ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović (33), zvanično je zatražila starateljstvo nad malom Janom (7), ćerkom ubijene sestričine.

List od izvora bliskih porodici ubijene saznaje da je Jelenina najmlađa tetka spremna da vodi računa o maloj Jani, za koju je veoma vezana.

- Hoću da vodim brigu o Jani, a o tome će da odluči Centar za socijalni rad. Koliko znam, zahtev su podneli i Jelenin stric Branislav Krsmanović, kao i Jelenina strina Gorica - otkrila je Ljubica, koja nakon smrti Jelenine majke Zorice (53) vodi brigu o njenoj kući u Borči.

foto: Dragana Udovičić

Janin staratelj sada je psiholog, a kod strica je privremeno

Janin staratelj sada je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod strica Miloša Marjanovića. Ta odluka je usledila nakon hapšenja njegovog brata Zorana, 15. septembra ove godine, zbog sumnje da je pre godinu i po ubio Jelenu udarcima oštrim predmetom u glavu.

Žalbu na tu odluku Centra za socijalni rad odmah je uputio punomoćnik Teodore Krsmanović (23), sestre od strica ubijene pevačice, izražavajući želju da starateljstvo nad Janom dobije Teodorina mama, Jelenina strina Gorica.

foto: Privatna Arhiva

Ljubica nerado priča o porodici Marjanović, ali ističe da je Jelenina familija malu Janu viđala i da se sa njom čula sve do 15. septembra prošle godine, kada je Zoran uhapšen.

"Naša noga u kuću Marjanovića neće kročiti"

- Dok je on bio na slobodi, uvek nam je omogućavao da je vidimo i čujemo se sa njom telefonom. Sa njim nikakav problem nismo imali. Sada se preko prijatelja i drugih rođaka raspitujemo o njoj jer sa Zoranovim roditeljima i bratom nemamo nikakav kontakt. Nemam ni njihov broj telefona - navodi Ljubica, najmlađa Jelenina tetka po majčinoj liniji, sa kojom je ubijena pevačica bila veoma bliska.

foto: Zorana Jevtić

Jelenina tetka izbegava da odgovori na pitanje da li se čuje sa malom Janom i šta joj prijatelji pričaju o njoj.

- Ne bih tome. Čekali smo više od godinu i po dana da vidimo ko je ubio Jecu, pa ćemo sačekati i podizanje optužnice. Do tad naša noga u kuću Marjanovića kročiti neće! - kategorična je Ljubica.

(Kurir.rs/Alo/Foto: Nebojša Mandić/Arhivska fotografija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KURIR ISPRED KUĆE MARJANOVIĆA U BORČI: Zoranov brat dovodi malu Janu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track