UBIO DEVOJKU U SVLAČIONICI Majka ubice: Ja ću da mu presudim!
Foto: Privatna arhiva

Arijana Vukas ogorčena zbog zločina svog sina

UBIO DEVOJKU U SVLAČIONICI Majka ubice: Ja ću da mu presudim!

Crna Hronika -

Viši sud u Somboru odredio je pritvor do 30 dana Jovanu Veršanskom (24), koji je osumnjičen da je u ponedeljak sa više uboda nožem zaklao bivšu devojku Bojanu Miletić (21) u svlačionici na terenu fudbalskog kluba u Stanišiću.

Veršanski je juče sproveden u tužilaštvo na saslušanje, gde je, prema saznanjima Kurira, detaljno izneo odbranu.

- Sve je priznao i detaljno objasnio šta se sve dešavalo te večeri - kazao je za Kurir viši javni tužilac Zoran Divjak. Osumnjičenom je na teret stavljeno teško ubistvo, za koje je predviđena kazna do 40 godina zatvora.

Nakon zločina, Veršanski je otišao kod oca Jovice i rekao mu šta je uradio, a potom i do majke Arijane Vukas, koja živi u drugoj kući. Ona nije bila tu, a ubrzo je došla policija i uhapsila ga. Majka je potom otišla u policijsku stanicu i tamo umalo nije izazvala incident.

- Sklonite se, dozvolite meni da mu presudim i da ga ubijem - kazala je Vukasova policajcima koji su pokušali da je smire.

Nesrećna žena je potom kazala da je i sama trpela nasilje od sina, kao i da je više puta svima pokušala da ukaže da će se nešto loše desiti. Podsetimo, Veršanski je imao zabranu prilaska Bojani Miletić, ali su se oni uprkos tome viđali.

Prekršio zabranu

BIO 10 DANA U ZATVORU

Prekršajni sud u Somboru potvrdio je Kuriru da je zbog kršenja zabrane prilaska Bojani Miletić Jovan Veršanski osuđen na 10 dana zatvora:

- Veršanski je 23. januara uveče zatečen na fudbalskom igralištu u Stanišiću sa Bojanom Miletić. Na taj način je prekršio hitnu meru koja mu je izrečena ranije, u januaru, i koja je važila mesec dana. On je sutradan poslat na izdržavanje desetodnevne kazne.

Kurir / I. M. - J. M.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ČUDO ! Evo koliko je teška najmanja ikad rođena beba u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track