PREOKRET U ISTRAZI NESREĆE U SMEDEREVU: Izbo nožem trudnu ženu, njenu majku, a onda zapalio kuću! SVI IZGORELI
Foto: Dragana Udovičić

POTVRĐENE CRNE SLUTNJE OCA

PREOKRET U ISTRAZI NESREĆE U SMEDEREVU: Izbo nožem trudnu ženu, njenu majku, a onda zapalio kuću! SVI IZGORELI

Crna Hronika -

Dalibor Simijonović (33) je prema nezvaničnim saznanjima izbo nožem trudnu suprugu Aleksandru (30) i njenu majku Milenu Vasić, a zatim podmetnuo požar i zapalio se zajedno sa njima u njihovoj kući u Smederevu.

Do stravičnog otkrića došlo se tokom istrage požara koji se dogodio u sredu oko 8.30 sati u kući porodice Vasić u Gogoljevoj ulici.

Majka i ćerka izgorele u požaru
Majka i ćerka izgorele u požarufoto: Dragana Udovičić

Prema prvim informacijama, na trudnici su uočeni ubodi nožem, a njena majka je zadobila udarac u predelu glave. Na telu Smijonovića takođe su uočeni ubodi nožem.

Kako nezvanično Kurir saznaje, majka i ćerka su ubijene, odnosno nisu bile žive tokom požara, dok je u plućima Dalibora pronađen dim, pa se pretpostavlja da je u tom trenutku bio živ.

Otac trudnice, Žikica Vasić, juče je posle nesreće ispričao za Kurir da sumnja da su njegova supruga i ćerka stradale od požara, već da, kako kaže, da je njih dve usmrtio Dalibor.

- Ubio je njih dve, podmetnuo požar, pa onda ubio sebe - optužio je Aleksandrin otac.

Podsetimo, u teškoj porodičnoj tragediji koja se jutros dogodila u Gogoljevoj ulici u Smederevu nastradali su Aleksandra Vasić (30), koja je bila u drugom-trećem mesecu trudnoće, njena majka Milena Vasić (58) i zet Dalibor Simejonović (33).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja