EVO ŠTA JE REKAO MONSTRUM POSLE UBISTVA BOJANE: Morao sam, prevarila me je
Foto: Facebook Printscreen

potresno

EVO ŠTA JE REKAO MONSTRUM POSLE UBISTVA BOJANE: Morao sam, prevarila me je

Crna Hronika -

Jovan Veršanski (24), iz sela Stanišić, nakon što je sa više uboda nožem ubio svoju devojku Bojanu Miletić (21) iz Sombora, na pitanje policijaca zašto je to učinio odgovorio je : „Morao sam, prevarila me je“.

Monstruozni zločin dogodio se u ponedeljak uveče u svlačionici fudbalskog terena „Stanišić“, na samom ulazu u selo. Nesrećna devojka se sa njim tajno sastajala jer je Jovan imao zabranu da joj prilazi. Oboje su govorili da se mnogo vole i da ne mogu jedno bez drugog pa ga je ona sačekala.

foto: Privatna arhiva

Arijana Vukas, majka ubice, je posle hapšenja sina otišla u policijsku stanicu i potvrđuje da je Veršanski rekao policiji da je počinio ubistvo jer je čuo da ga je devojka prevarila.

- Pitala sam ga zašto je to uradio i rekao mi je da je morao, a onda ga je policijac pitao: „Zašto si morao“, a on je odgovorio da ga je prevarila dok je bio u zatvoru. Odgovorila sam mu da to nije istina, da ga nije ona prevarila, već taj neko ko mu je to rekao. Bojana je njega mnogo volela. To dete je bilo anđeo. Nikada je neću prežaliti. Nikada. Jako sam je volela... - priča kroz suze Arijana Vukas.

Majka Jovana Veršanskog kaže da je sve sinovljeve slike poskidala u kući, a Bojaninu drži pored kreveta.

foto: Printscreen/Facebook

- To što je uradio se ne oprašta. Ne mogu to nikada da mu oprostim i neću sigurno. U posetu mu neću ići, ali kada bude suđenje i ako budem pozvana otići ću jer želim da kažem da je tragedija mogla da bude sprečena. Obavestila sam nadležne dan pre ubistva da su se sastali iako je on imao zabranu prilaska Bojani. Da je nešto tada urađeno on bi bio u bolnici, a ona u svojoj kući - priča Vukasova.

Jovan Veršanski i nesrećna devojka zabavljali su se oko devet meseci, a zbog njegove monstruozne naravi, i Bojana i njegova majka Arijana, ali i baka, trpeli su fizičko zlostavljanje. Međutim, pred kraj prošle godine majka je presekla i podnela tužbu.

foto: Jasmina Miljuš

- Obe smo s njim završile u policiji. Ja sam podnela tužbu, ali ona nije htela. Rekla mi je: „Ja njega volim i ne mogu bez njega“, a i on je rekao da Bojanu mnogo voli i da ne može bez nje. Volela sam ga i ja, ali ne mogu da trpim batine. Posle je bio u zatvoru, navodno zbog kidnapovanja Bojane, a kada je izašao iz zatvora, rekla sam mu da prekine vezu s njom i da ću onda i ja povući tužbu, ali nije hteo da me sluša. Bila sam spremna da im pomognem da se razdvoje, jer se videlo da to nije dobro za njih. Nažalost, završilo se na najgori način i nikada, dok sam živa, neću moći da prežalim Bojanu. Koliko je to dete bilo drago i nežno to ne mogu ni opisati - kaže Arijana Vukas.

Osim za Bojanom, majka njenog ubice žali za još nečim.

- Kada je nju ubio što nije i sebi presudio. Trebao je. Nema oprosta za ovo što je učinio...

Bojana Miletić biće sahranjena danas na Velikom pravoslavnom groblju u Somboru.

Tek izašao iz zatvora

Joavn Veršanki je tek izašao iz dvonedeljnog pritvora kada je krenuo na stadion u mestu Stanišić da se nađe sa svojom devojkom. Bojana ga je sačekala kada jekada je izašao iz zatvora u subotu i već sutradan se ponovo našla sa njim, kao i kobnog dana.

(Kurir.rs/Blic, B.Vučković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track