OVO JE MONSTRUM IZ LAJKOVCA: Pijan silovao majku, napastvovao i 45 godina stariju strinu!
Foto: Privatna arhiva

Užas: Uhapšen Goran Tanasković (29) iz Lajkovca

OVO JE MONSTRUM IZ LAJKOVCA: Pijan silovao majku, napastvovao i 45 godina stariju strinu!

Crna Hronika -

Da se sin seksualno iživljavao nad majkom, otkriveno je slučajno, nakon što je otac mladića prijavio sina policiji zato što je tukao majku

Goran Tanasković (29) iz lajkovačkog sela Vračević uhapšen je zbog sumnje da je silovao majku Vesnu (50)!

Kako saznajemo, da se sin seksualno iživljavao nad majkom, otkriveno je slučajno, nakon što je otac mladića prijavio sina policiji zato što je tukao majku.

Žena je tek na saslušanju u policiji otkrila da ju je sin Goran nekoliko puta silovao. Prema njenim rečima, Goran ju je od kraja decembra prošle godine do početka februara silovao u tri navrata, kada je bio pijan - navode naši izvori bliski istrazi.

Komšije kažu da se nesrećna žena u decembru 2017. vratila u porodičnu kuću u kojoj joj živi sin Goran, a da je njen muž Mileta ostao u kući u drugom kraju sela.

- Teško su živeli. Vesna je malo ometena u razvoju i prima socijalnu pomoć. Goran je povremeno radio u nadnici, međutim, sve što bi zaradio, on bi propio. Oni imaju još jednog mlađeg sina, koji ide u srednju školu u Valjevu, i ćerku, koja je udata. Goran je uvek bio problematičan. Policija im je često dolazila na vrata, mnogo je pio - pričaju komšije Tanaskovića.

Meštani za uhapšenog mladića nisu imali reči hvale.

- Po selu se priča da je pre šest godina pokušao da napastvuje 45 godina stariju strinu. Ceo taj slučaj je 2012. prijavljen lajkovačkoj policiji. Znali smo da je problematičan, ali da može da nasrne na majku, to niko nije ni sanjao. Ona je bila uz njega, davala mu je i pare. Želela mu je samo dobro - ogorčeni su žitelji Vračevića. Goranu je određen pritvor do mesec dana.

S. S. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ovako je Vučić odgovorio hrvatskom novinaru: " Taj Film nećete da gledate"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track