POZNATI ADVOKAT ISPALIO 6 METAKA U BIVŠU ŽENU: Vladanka ubijena ispred zgrade! KAMERE SNIMILE SVE, ĆERKA OTKRILA UBICU
Foto: Privatna Arhiva

Dragiši Kecojeviću određen pritvor

POZNATI ADVOKAT ISPALIO 6 METAKA U BIVŠU ŽENU: Vladanka ubijena ispred zgrade! KAMERE SNIMILE SVE, ĆERKA OTKRILA UBICU

Crna Hronika -

Kamere su snimile čoveka sa kapuljačom i pištoljem. Međutim, ćerka Vladanke Vučeljić odmah je inspektorima rekla da sumnja na Kecojevića

Advokat Dragiša Kecojević (68), koji se sumnjiči da je u subotu uveče u stambenoj zgradi na Novom Beogradu ubio Vladanku Vučeljić (54), s kojom je ranije bio u vezi, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor.

Kecojevića, podsetimo, nisu snimile kamere na ulazu zgrade, ali je ćerka ubijene žene odmah posumnjala da je advokat ubica.

foto: Kurir/Jelena Ivić

- Kamere su snimile čoveka sa kapuljačom i pištoljem. Međutim, ćerka Vladanke Vučeljić odmah je inspektorima rekla da sumnja na Kecojevića, jer on nije mogao da podnese to što je njena majka posle više od deset godina prekinula vezu s njim - kaže izvor Kurira iz istrage.

Kako navodi, dokazi prikupljeni na mestu zločina potvrdili su da je Kecojević najverovatnije pucao. Vladanka Vučeljić je, podsetimo, pogođena sa šest hitaca u glavu i grudi.

Posle hapšenja, Kecojević je plakao i ponavljao da mu je žao dece koju ima iz braka sa suprugom koja je preminula pre dvadesetak godina.

Kurir / J. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) TAČI:“SPORAZUM SA BEOGRADOM BEZ PRIZNANJA, ALI KOSOVO U UN-u“?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track