UBICI KOJI JE ZAKLAO ŽENU  I ĆERKU OD 4 MESECA PO TREĆI PUT ODLOŽENO ROČIŠTE: Veštaci iz Beograda se nisu pojavili na sudu
Foto: S.S.

strašno

UBICI KOJI JE ZAKLAO ŽENU I ĆERKU OD 4 MESECA PO TREĆI PUT ODLOŽENO ROČIŠTE: Veštaci iz Beograda se nisu pojavili na sudu

Crna Hronika -

Zločin koji je obeležen kao najstravičniji u 2016. godini, ne samo u Veterniku, gde se desio, već i u čitavoj Srbiji, po treći put za redom se odlaže u novosadskom Višem sudu. Ročište zakazano za danas, a na kojem je trebalo da budu predstavljeni rezultati dodatnog veštačenja za dvostruko teško ubistvo, odloženo je usled nemogućnosti veštaka iz Beograda da se pojave u sudu.

Monstrum Arpad Sabo (30), u noći između 15. i 16. Avgusta preprošle godine, iskasapio je i dete, bebicu od četiri meseca i ženu, a nakon toga se hladnokrvno okupao, presvukao i krenuo da pobegne.

Monstrum od oca i supruga, prvo je ubio Slavicu, i to tako što je najpre u kupatilu stana primenio fizičku silu u nameri da je liši života zadavši joj udarce u predelu glave i tela, nakon čega je kuhinjskim nožem, dužine sečiva oko 20 cm, Slavici zadao tri ubodne i jednu reznu ranu na vratu.

"Tu se nije zaustavio, već je nastavio da joj kasapi grkljan, zid ždrela, krvne sudove", navedeno je u optužnici. Nakon toga, monstrum je otišao do dečjeg kreveca, u kome mu je bila četvoromesečna ćerkica, i istim nožem ubio i rođeno dete.

"Prvo joj je šakom stisnuo teme glave, čime joj je polomio kosti, a zatim joj istim nožem kojim je ubio Slavicu prerezao vrat", navedeno je u optužnici u daljem opisu zločin.

Suđenje pred Višim sudom počelo je u maju pripremnim ročištem, a u junu glavnim pretresom, ali ni posle toliko vremena još nije završeno, što jako uznemirava javnost.

(Kurir.rs/S. Stojanović/Foto: S.S./Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track