(FOTO, VIDEO) ŠOKANTNA PRIČA KOMŠINICE PREBIJENOG ZAJEČARSKOG GLUMCA: Čula sam Vasu kako zove upomoć, policija kaže eno ga, a glava mu smrskana...
Foto: Printscreen Youtube/Zamediatelevizija

brutalan napad

(FOTO, VIDEO) ŠOKANTNA PRIČA KOMŠINICE PREBIJENOG ZAJEČARSKOG GLUMCA: Čula sam Vasu kako zove upomoć, policija kaže eno ga, a glava mu smrskana...

Crna Hronika -

Zaječarski glumac u penziji Vasa Spasojević (72) juče je pretučen u Gamzigradskoj banji, gde živi više od 10 godina.

Ljubinka Marinković
Ljubinka Marinkovićfoto: Printscreen Youtube/Zamediatelevizija

On je sa teškom povredom glave prebačen na neurohirurgiju Kliničkog centra Niš, a sedamdesetdvogodišnjeg Spasojevića policija je pronašla u borovoj šumi pretučenog, teško povređenog i onesvešćenog.

Mesto napada
Mesto napadafoto: Printscreen Youtube/Zamediatelevizija

Spasojević je trebalo da ode kod komšinice Ljubinke Marinković na kafu, ali kada ga nije bilo posle pola pola sata čekanja ona je krenula da ga traži. Marinkovićeva kaže da nedaleko od svoje kuće, u borovoj šumi, čula svađu a zatim i Vasine pozive u pomoć.

Mesto napada
Mesto napadafoto: Printscreen Youtube/Zamediatelevizija

"Policija pogleda na dole kaže eno ga čovek leži, krvava glava. Lobanja smrskana, mozak se vidi, ja sam počela da plačem, srušila sam se... To je dobar čovek bio", kaže Marinkovićeva.

"Zapomaganje sam čula ovde na ćoše, čula sam Vasin glas i ovog što ga prvi put povredio. I ja sam dalje slušala šta se dešava. Za 5 minuta čula sam Vasin glas Ljubinka upomoć, Ljubinka upomoć, već iznemogao... Kažu da su našli na njega palicu, stavljena na njega palica i motka", objasnila je Ljubinka.

Vasa Spasojević pokazuje povredu od prvog napada
Vasa Spasojević pokazuje povredu od prvog napadafoto: Printscreen Youtube/Zamediatelevizija

Ljubinka kaže da je Spasojević bio u sukobu sa jednim komšijom koji ga je oktobra prošle godine pretukao i naneo mu povrede glave. Zbog toga su ona i Spasojević pre deset dana dali izjave Osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru. Zaječarska policija nije želela da potvrdi, a ni demantuje povezanost ova dva slučaja a nezvanično nasilni komšija je priveden na saslušanje.

(Kurir.rs/Zamedia.rs)

Foto Printscreen Youtube Zamedia televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track