ONI SU POSLEDNJI VIDELI JELENU VAN KUĆE! Apotekar otkrio: Noć pred ubistvo došla je i rekla Neću ja još dugo biti tu! A ONDA SU NAS MARJANOVIĆI ŠOKIRALI
Foto: Printscreen

IZMIRILA DUG

ONI SU POSLEDNJI VIDELI JELENU VAN KUĆE! Apotekar otkrio: Noć pred ubistvo došla je i rekla Neću ja još dugo biti tu! A ONDA SU NAS MARJANOVIĆI ŠOKIRALI

Crna Hronika -

Dan pre nego što je nestala i ubijena, pevačica Jelena Marjanović je izmirila svoja dugovanja. Naime, Jelena je otišla u apoteku u blizini kuće u kojoj je živela u Borči i platila dug od 1.200 dinara.

Apotekar je tada rekao da je Jelena došla oko 19 časova, sportski obučena i sa roze kačketom na glavi.

"Ona i njena porodica su nam redovne mušterije. Tog dana je tražila neka medicinska sredstva za svoju majku. Rekao sam joj: “Uzmi celo pakovanje, više ti se isplati”. A ona mi je na to odgovorila: “Ma, ne treba mi, ionako neću još dugo biti tu”. To me je začudilo, ali nisam hteo da se mešam i da je pitam o čemu se radi"; ispričao je radnik u apoteci u aprilu 2016. godine.

foto: Privatna Arhiva

On napominje i da je tog dana Jelena izmirila dug od 1.200 dinara.

"Ponekad je uzimala nešto na veresiju. Ona i muž uvek bi ostavljali deo novca, bar 500 dinara, a onda kasnije plaćali ceo dug." Apotekar dodaje da je dan nakon što je Jelena pronađena mrtva, njena porodica došla u apoteku da plati njena dugovanja za koja nisu znali da ih je regulisala sama.

"Mislili su da je nešto dugovala, pa su došli. Bili su iznenađeni kada su čuli da je dug već plaćen. Kupili su gvožđe za njenu bolesnu mamu i otišli", ispričao je apotekar.

foto: Privatna Arhiva

Iskaz male Jane ključan

Iskazi maloletne ćerke ubijene pevačice Jelene Marjanović, koja je nekoliko puta saslušavana u policiji nakon zločina, nisu u potpunosti obelodanjeni javnosti, a kako Kurir saznaje, upravo će oni biti poslednji adut tužilaštva u dokazivanju krivice Zorana Marjanovića.

foto: Nebojša Mandić

Iako je Jana Marjanović u trenutku ubistva majke imala samo pet godina, policija i tužilaštvo od početka istrage nisu olako ispuštali iz vida njeno svedočenje, posebno zbog toga što je u trenutku zločina bila na nasipu sa ocem, koji je nedavno i optužen. Javnosti su poznate devojčicine izjave iz policije „da je mama nestala u travi“, „da se nešto strašno dogodilo“, kao i „da se tata zadihao“. Međutim, kako za Kurir otkriva izvor iz istrage, to nije ni približno sve što je Jana ispričala policiji.

- Dete je u više navrata iznelo još nekoliko detalja koje policija i tužilaštvo namerno nisu pustili da iscure u javnost. Postoje indicije da je dete videlo zločin, a da je potom instruisano šta će o svemu ispričati. To što se tužilaštvo protivilo predlogu Marjanovićeve odbrane da se Jana sasluša kao svedok ne znači da će se odbaciti njena uloga u rasvetljavanju zločina. Naprotiv - kaže za Kurir izvor iz istrage.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: SRBIJI PRETI MASOVNO TROVANJE CIJANIDOM, UPOZORAVAJU STRUČNJACI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track