SUPERMARKET DROGE : U stanu Srbina (49) u Vićenci kokain do krova!
Foto: Profimedia

Privedena i devojka (26)

SUPERMARKET DROGE : U stanu Srbina (49) u Vićenci kokain do krova!

Crna Hronika -

Slaviša D. (49) uhapšen je u Vićenci zbog sumnje da je trgovao narkoticima, prenose italijanski mediji. Osim njega, privedena je i dvadesetšestogodišnja žena kod koje je pronađen kokain.

Par je zaustavljen tokom rutinske saobraćajne kontrole, a pošto su se ponašali veoma čudno, policija je odlučila da ih detaljno proveri. - Kod devojke je nađeno 12 grama kokaina podeljenog u kesice, kao i 102 grama hašiša, dok je Srbin imao tri grama kokaina i 2000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika - naveli su mediji.

Nakon privođenja, policija je obavila pretres stana uhapšenog iz koga su muškarac i žena i krenuli. - Operativci su se šokirali kada su ušli jer se ispostavilo da stan izgleda kao narko - supermarket! U različitim odeljcima nađeno je još 12.5 grama kokaina, 206 grama hašiša, 340 grama marihuane, 8 džointa, 151 gram MDMA i 697 tableta ekstazija različitih oblika i boja - prenosi štampa.

Vrednost droge je procenjena na 40.000 evra, pa su narkotici, kao i oprema za pakovanje i pronađeni novac oduzeti. Srbin je predat tužilaštvu, dok je devojka puštena da se brani sa slobode.

(Kurir.rs/ J.Ivić / tviweb / Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) OVO JE OPTUŽNICA PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA! Ćerka bila na nasipu, dok joj je otac ubijao majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track