TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Zbog nesrećne ljubavi skočila u smrt?
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

TRAGEDIJA NA VOŽDOVCU: Zbog nesrećne ljubavi skočila u smrt?

Crna Hronika -

Tamara K. (22) bacila se sa desetog sprata stana u kom je živela s bakom. Devojku je navodno nedavno ostavio dečko i zbog toga je mnogo patila

Tamara K. (22) izvršila je samoubistvo skokom sa desetog sprata porodičnog stana u Ulici Borivoja Stevanovića na Voždovcu. Ona je u stanu živela s babom, a prema nezvaničnim informacijama, ubila se zbog nesrećne ljubavi.

Tragedija se dogodila juče oko 13.30 časova, a komšije koje su videle šta se dogodilo odmah su pozvale policiju i Hitnu pomoć.

Šok u zgradi

- Lekari su veoma brzo stigli na mesto nesreće, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći - rekao je naš izvor iz istrage.

Stanari zgrade juče su bili šokirani zbog tragedije kakvu ne pamte.

- Sedeo sam i pio kafu kad je nešto žuto proletelo pored prozora. Pomislio sam da je neko s višeg sprata bacio kutiju. I sad čujem zvuk koliko je jako lupilo! Pogledao sam kroz prozor i u trenutku doživeo šok. Na trotoaru pored same zgrade video sam nepomično telo. Scena je bila jeziva - priča jedan od komšija kog smo juče zatekli ispred zgrade.

Drugi stanar dodaje da je poznavao Tamaru i da je bila fina devojka.

- Kad sam video telo, nisam ni slutio da je ona u pitanju. Ubrzo smo saznali ko je... Šokirao sam se, jer je delovala zadovoljno, uvek bi mi se ljubazno javila kad se sretnemo - kaže stanar zgrade.

On dodaje da je ubrzo stigla Hitna pomoć i policija, ali da devojci nije bilo pomoći.

foto: Dado Đilas

Babi pozlilo

- Komšija koji je odveo policajce do stana u kome je Tamara živela s babom kaže da je čuo nesrećnu ženu kad je rekla policajcu da je Tamaru nedavno ostavio dečko i da je to jako teško podnela - priča naš sagovornik.

foto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima, ubrzo su u stan stigli i Tamarini roditelji, koji žive na drugom mestu.

- Ne mogu da vam opišem kako su ljudi izgledali. Ne mogu da veruju kakvo ih je zlo snašlo. Čuo sam da je babi pozlilo i da su zvali Hitnu pomoć. Strašno, ne smem ni da pomislim kroz šta sad prolaze. Neko je u zgradi rekao i da su nesrećni roditelji hteli da skoče za Tamarom, ali da su ih policajci i lekari Hitne sprečili - rekao je komšija.

Komšije o Tamari

BILA JE FINA, SVAKI DAN JE ŠETALA PSA

Stanari koji su poznavali Tamaru za nju kažu samo lepe stvari.

- Tamara je u zgradi živela s bakom jer su joj roditelji razvedeni. Bila je veoma slatka i fina devojka, svakodnevno je šetala psa. Koliko znam, studirala je - rekli su nam stanari zgrade.

Kurir / J. Rafailović - J. Ivić

Foto: Privatna arhiva, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja