(FOTO) NOVI DETALJI UŽASNE LIKVIDACIJE U LESKOVCU: U mladog kik-boksera (23) sasuli 7 hitaca na rođendan, misterija s kim je u 2 ujutru razgovarao u parkiću
Foto: Jugmedia

pucnjava prijavljena noćas u 02.40, smrt je konstatovana na licu mesta

(FOTO) NOVI DETALJI UŽASNE LIKVIDACIJE U LESKOVCU: U mladog kik-boksera (23) sasuli 7 hitaca na rođendan, misterija s kim je u 2 ujutru razgovarao u parkiću

Crna Hronika -

LESKOVAC - U leskovačkom naselju Dubočica policija je pronašla beživotno telo mladića starog 23 godine, ubijenog vatrenim oružjem, potvrđeno je u MUP.

Policija je dobila prijavu o pucnjavi iz vatrenog oružja oko 02.40 sati, a na licu mesta je konstatovana smrt mladića, koji je danas trebalo da proslavi rođendan.

foto: Jugmedia

Naime, mladić Nikola J. (23) izrešetan je noćas sa više metaka u leskovačkom naselju Dubočica. Tragedija se dogodila u blizini jednog marketa, u naselju Dubočica, u blizini ulaza u stambene bolokove B4 i B5, piše Jugmedia dodajući da je reč o Nikoli J. iz Leskovca.

Prema prvim saznanjima, on se sinoć taksijem vraćao iz grada, a iz zasad nepoznatih razloga ostao je da razgovara oko 2 ujutru sa nepoznatom osobom u obližnjem parkiću. Kada je krenuo kući, bukvalno je izrešetan nasred ulice.

foto: Jugmedia

Kako tvrdi izvor blizak istrazi, Nikola je pre samog ubistva pokušao da beži, ubica ga je najpre ranio u nogu, a zatim u njega ispalio još šest metaka.

Meštani Dubočice kažu da ih je u toku noći probudila rafalna paljba, a jutros su videli krvavo telo čoveka.

Policija i forezinčari još vrše uviđaj na licu mesta pored nepomičnog tela nastradalog mladića. Iza njih su ograđena dva dela na i oko ulice. Tamo gde leži mladi čovek i 50 metara dalje je drugi prostor obeležen trakom.

foto: Jugmedia

Pretpostavlja se da su ubice, ili više njih, pucale na mladića sa te razdaljine.

Pokojni mladić bavio se kik-boksom.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Jugmedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) EVO KO JE USTVARI PRIPADNIK FOKE UHAPŠEN U BEOGRADU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja