DETALJI UBISTVA KIK-BOKSERA U LESKOVCU: Ubica ga pozvao da se nađu, pa ga izrešetao?
Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA

DETALJI UBISTVA KIK-BOKSERA U LESKOVCU: Ubica ga pozvao da se nađu, pa ga izrešetao?

Crna Hronika -

U parkiću blizu zgrade našao se s napadačem, koji ga je nakon svađe izrešetao

Istraga o ubistvu kik-boksera Nikole Jovića (23), sina žandarma iz Leskovca, koji je likvidiran na rođendan ispred zgrade u kojoj je živeo u leskovačkom naselju Dubočica, vodi se u više pravaca, saznaje Kurir.

Dosad prikupljene informacije ukazuju da je Jović poznavao ubicu i da se najverovatnije pre zločina čuo s njim telefonom kako bi ugovorili susret.

- Jović je uveče bio u kafiću s prijateljima i proslavljao rođendan. Imao je nekoliko poziva u tom periodu, a nakon jednog je krenuo iz kafića taksijem. U parkiću blizu zgrade našao se s napadačem, koji ga je nakon svađe izrešetao. Proverom svih poziva biće utvrđeno da li je možda jedan od razgovora Jović imao sa ubicom - objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

Kako navodi, još se ispituje zbog čega se Jović posvađao s napadačem.

- On je ranije hapšen zbog droge, a bio je i u sukobu s grupom žestokih momaka iz Leskovca. Da li to ima veze sa ubistvom, zasad se ne zna. Policija će obaviti razgovore sa svim osobama s kojima je Jović bio te večeri u kontaktu. Takođe, biće pregledani i svi snimci nadzornih kamera koje su postavljene u blizini parka u kojem je mladić ubijen dok je bežao - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, s mesta zločina su uzeti svi pronađeni otisci obuće.

- Proverava se i da li je ubica na mesto okršaja došao automobilom, kao i da li je u svemu ovome imao saučesnika - navode u istrazi.

Kurir - Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja