U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI STRADALI NAJBOLJI DRUGOVI: Ostali bez goriva, pa poginuli
Foto: Privatna arhiva

Užas

U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI STRADALI NAJBOLJI DRUGOVI: Ostali bez goriva, pa poginuli

Crna Hronika -

Zla sudbina Vukašin J. i Goran P., obojica iz Plandišta, stradali nakon što se u njihov parkirani „jugo“ zakucala „reno laguna“, povređene još tri osobe, od kojih se Sanja D. (19) bori za život

Vukašin J. (23) i Goran P. (23) iz Plandišta, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko četri sata dogodila u mestu Margita kod Vršca. Osim njih, u udesu su povređene još četiri osobe, među kojima i njihove drugarice Ivana M. i Sanja D. (19) koja je životno ugrožena .

Prema nezvaničnim informacijama, u udesu su učestvovala tri vozila, „jugo“, u kome su bili nesrećni mladići i njihove drugarice, „mercedes“ i „reno laguna“, koji se zakucao u ova dva automobila. Ovim vozilom upravljao je Marko A. (26) koji je takođe povređen. Navodno, svi učesnici udesa bili su na proslavi u selu Margiti i zajedno su krenuli ka Plandištu.

Na mestu mrtvi

- Vukašin, Goran i njihove dve drugarice krenuli su iz Vršca u Plandište, ali su na pola puta ostali bez goriva. Parkirali su „jugo“ i čekali da im neko donese benzin da bi nastavili put. U njihovoj blizini bio je parkiran i „mercedes“, u kome se nalazio Slobodan S. (33), a pretpostavlja se da je mladić stao da bi im pomogao - objašnjava naš sagovornik iz istrage.

- Usled neutvrđenih okolnosti, „reno“, koji se kretao ka Plandištu, izgubio je kontrolu i zakucao se u parkirana vozila. Od siline udarca Vukašin i Goran su na mestu ostali mrtvi - kaže izvor Kurira.

Slučajni prolaznici odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je pružila medicinsku pomoć povređenima.

Zavijeni u crno

- Slobodan S. navodno ima prelom butne kosti, a još tri osobe su povređene. Nažalost, mladićima nije bilo pomoći i lekari su samo mogli da konstatuju njihovu smrt. Devojka Sanja D., koja je bila u „jugu“, nalazi se u teškom stanju i operisana je - dodao je naš sagovornik.

Komšije nastradalih mladića za njih su imali samo reči hvale.

- Strašno smo se potresli kad smo čuli za nesreću. Vukašin i Goran su bili divni momci, vredni, za primer. U nedelju su u crkvi lupala zvona za njih i pop ih je pomenuo tokom liturgije, eto koliko su divni i zlatni bili - rekle su nam potresene komšije i dodale da se nastradali mladići nisu razdvajali.

Rođaci nastradalog Gorana P. kažu da nisu upoznati s detaljima nesreće.

- Bio je sa najboljim drugom, ova vest nas je iznenadila i u šoku smo. Znamo samo da su tela na obdukciji, roditelji čekaju da se jave iz bolnice, pa da se odluči kada će biti sahrana - rekao je jedan od rođaka nastradalog mladića.

Udesi

CRNA SERIJA

- Jul 2015 - u sudaru automobila i kamiona u mestu Rti kod Guče poginuli drugovi Dejan Rudinac (33) i Mihailo Anđelić (26)

- Decembar 2014 - prijatelji Danilo Srdić (35) i Ivona Krstić (37) izašli da prošetaju, ali ih je džipom pregazio Milorad M. u Beogradu

- Avgust 2013 - Miloš Jovanović (20) i Ivica Mitić (32) nastradali kad je „stojadin“ sleteo s puta kod Trgovišta

Jelena Ivić - Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track