(FOTO) SA JELENINOG PROFILA 9 DANA POSLE BRUTALNOG UBISTVA NEKO SLAO MORBIDNE PORUKE: Kada je sestra pitala Ko je to, tek je usledio ŠOK!
Foto: Privatna Arhiva, PrintScreen, Zorana Jevtić

PREPISKU ODMAH PROSLEDILA DRŽAVNIM ORGANIMA

(FOTO) SA JELENINOG PROFILA 9 DANA POSLE BRUTALNOG UBISTVA NEKO SLAO MORBIDNE PORUKE: Kada je sestra pitala Ko je to, tek je usledio ŠOK!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene Marjanović Krsmanović, za Kurir je ispričala kako je nakon ubistva pevačice, dobijala poruke sa Jeleninom Fejsbuk profila.

"Prvu poruku sam dobila samo nekoliko dana nakon sahrane, i kada sam pitala ko piše, samo je stigla poruka "pa znaš". Sledeća poruka je stigla u maju sa pitanjem šta radim", kaže Teodora, koja je i skoro dve godine nakon ubistva Jelene Marjanović i dalje u čudu i šokirana jer ne zna ko joj je pisao.

foto: Kurir

Ona dodaje da je prepisku još 2016. prosledila državnim organima, i da do dana današnjeg nije saznala ko stoji iza ovih užasnih poruka.

"To je uradio neko ko je imao njenu šifru, neko ko je znao šta se dešava u njenom životu. Ja sam njom nisam tako često ni komunicirala na Fejsbuku, sigurna sam da je u tim njenim porukama bilo još Krsmanovića, ne znam zašto je baš meni poslata", zgrožena je Teodora.

Kako dodaje, i dalje ne može da veruje da je neko u tim trenucima velikog bola, kroz koji je cela porodica prolazila, dao sebi za pravo da se na ovako morbidan način poigrava sa njenim osećanjima.

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa porodicom Marjanović, Teodora kaže da više nisu toliko, i da jedino kada dođe u Beograd, čuje se sa njima zbog Jane.

"Nisam baš dugo bila u Beogradu, pa se nisam ni čula sa njima. Znam da je Jana redovno ide u vrtić i da su joj preporučili da bude što više sa decom", kaže za Kurir Teodora.

(Kurir.rs/Foto: Privatna Arhiva, Printscreen, Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) JEZIVA NESREĆA NA PRUZI KOD VRANJSKE BANJE: Voz razneo automobil u paramparčad, lokomotiva izletela iz šina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track