POLICIJA UHAPSILA BRAČNI PAR KOD KANJIŽE: Držali nelegalni starački dom
Foto: Profimedia

ilegalni biznis

POLICIJA UHAPSILA BRAČNI PAR KOD KANJIŽE: Držali nelegalni starački dom

Crna Hronika -

Petera S. (54) i Evu S. (51) iz Martonoša, policija je uhapsila jer su u tom bačkom selu kod Kanjiže držali nelegalni starački dom.

Supružnici se sumnjiče da su u nekoliko kuća, uz novčanu nadoknadu, pružali usluge smeštaja starim licima, bez odgovarajuće dokumentacije i uslova za boravak:

"U ovom delu Bačke ranijih godina je podneto nekoliko krivičnih prijava zbog nelegalnih staračkih domova. Što se tiče ovog slučaja, supružnici su u tri kuće držali više starih lica iz ovog kraja", potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija u kojima boravi Peter S. policija je pronašla 15 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. Kako saznaje Kurir, radi se o bromazepanu.

Policija je saopštila da će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Supružnici se terete i da su počinili krivično delo neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Osnovnom tužilaštvu u Senti.

(Kurir.rs/S.U.)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo ko je prva žrtva smrzavanja u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track