TEŽAK UDES NA PUTU RUMENKA - BAČKI PETROVAC: Direktan sudar automobila i šlepera, žena preminula, dvoje dece teže povređeno
Foto: NS Ulice

nesreća

TEŽAK UDES NA PUTU RUMENKA - BAČKI PETROVAC: Direktan sudar automobila i šlepera, žena preminula, dvoje dece teže povređeno

Crna Hronika -

RUMENKA - Četrdesetogodišnja žena izgubila je život u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok su tri osobe zadobile povrede, od kojih dvoje dece.

- Četrnaestogodišnjak je zadobio teške telesne povrede i za sada nije životno ugrožen, dok je osmogodišnjak zadobio lakše telesne povrede. Njih dvojica su zadržani na dalje lečenje – kaže porparol Dečije bolnice, dr Andrea Đuretić.

Ženska osoba (40), koja je u besvesnom stanju prevežena na reanimaciju u Urgentni centar KC Vojvodine, podlegla je povredama pored velikih napora lekara da joj spasu život.

foto: NS Ulice

- Muška osoba D.V. (38), koji je zadobio prelom podlaktice i kontuziju grudnog koša, nakon prijema u Urgentni centar i ukazane prve lekarske pomoći preačen je na Grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici – kaže Siniša Knežević, portparol KC Vojvodina.

Nesreća se dogodila juče, nešto posle 16 časova, na putu Rumenka – Bački Petrovac, u kojoj je učestvovalo putničko motorno vozilo i teretno – šleper.

Automobil se kretao od Rumenke ka Bačkom Petrovcu, kada je auto kojim je žena upravljala skrenuo u suprotnu traku, u susret joj išao kamion, koji nije uspeo da je izbegne, te je došlo do čeonog sudara, usled čega je auto sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a teretno vozilo se preprečilo na kolovozu.,

(Kurir.rs/S. S.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo ko je prva žrtva smrzavanja u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track