SKANDAL TRESE SRBIJU! FILMSKO HAPŠENJE U MRČAJEVCIMA: Veroučitelj obučen u žensko i sveštenik  dilovali drogu
Foto: FOTOMONTAŽA

nESVAKIDAŠNJE

SKANDAL TRESE SRBIJU! FILMSKO HAPŠENJE U MRČAJEVCIMA: Veroučitelj obučen u žensko i sveštenik dilovali drogu

Crna Hronika -

Mi­lan J. (41) sve­šte­nik i Zo­ran M. (43) bi­v­ši ve­rou­či­te­lj, obo­ji­ca iz Po­že­ge, uha­p­še­ni zbog su­m­nje da su tr­go­va­li na­r­ko­ti­ci­ma jer je u nji­ho­vom „pa­sa­tu“ ­na­đe­no 27 ki­lo­gra­ma skanka

Milan J. (41), sveštenik iz Požege, i Zoran M. (43), bivši veroučitelj takođe iz Požege, uhapšeni su juče u Mrčajevcima nakon što je policija u „pasatu“ užičke registracije u kom su bili, u prepravljenom bunkeru, pronašla 27 kilograma skanka upakovanog u 52 paketa.

Policija je saopštila da je tom akcijom prekinut lanac krijumčarenja narkotika, a dvojici uhapšenih određen je pritvor do 48 sati.

Policija je uhapsila Milana i Zorana na raskrsnici puteva između Čačka, Kragujevca i Kraljeva. Kako Kurir saznaje, veroučitelj je u trenutku hapšenja bio obučen u žensku odeću!

- Policajci koji su učestvovali u hapšenju u prvom trenutku nisu primetili da je u pitanju muškarac obučen u ženske haljine, nego je izgledalo da je u kolima par. U prvom trenutku, policajac čak nije hteo ni da pretrese Zorana M. misleći da je pred njim žena. Kada su počeli da ih ispituju, shvatili su da je u pitanju muškarac - kaže naš izvor iz istrage.

Moralna gromada

Vest da je u Mrčajevcima uhapšen sveštenik i da je u vozilu u kome se nalazio nađena velika količina droge šokirala je juče meštane Požege i sve koji poznaju sveštenika.

- Ne mogu da verujem! Lakše bi mi bilo da sam čula da je Milan poginuo nego da je uhapšen sa drogom u kolima. Čovek ugledan, pošten, uljudan, poštovan od parohijana, sve je što za njega mogu da kažem. Droga nikako ne ide uz njega i njegovo ime. To što je objavljeno za mene, za ljude koji ga poznaju, jednostavno je neshvatljivo. Za sve nas on je bio i ljudska i moralna veličina - rekla nam je juče žena iz Požege, koja živi u parohiji uhapšenog sveštenika i koja odlično poznaje Milana.

Milan J. je, po podacima iz Požege, oženjen, ima dete, a u jednom obližnjem naselju bavio se i uzgojem pilića na farmi.

- Čudno mi je da je sveštenik u trenutku kada je uhapšen bio u „pasatu“, on je, koliko znamo, vozio „dačiju“ karavan teget boje, a „pasat“, bar donedavno, nisu imali ni on ni veroučitelj.

Uhapšenog veroučitelja u Požegi znaju manje nego sveštenika.

Bivši zvonar

- Znamo da je do pre pet-šest godina radio u jednoj ovdašnjoj školi kao veroučitelj, zatim pri crkvi kao zvonar, u poslednje vreme, koliko znamo, bio je bez zaposlenja. Setili smo se i da je u mlađim danima voleo da se oblači kao žena - priča Požežanin.

foto: MUP Srbije

Policija

SKANK U BUNKERU KOLA

Čačanska policija uhapsila je dve osobe iz Požege zbog trgovine droge i zaplenila više od 27 kilograma modifikovane marihuane skank.

- Uhapšeni su M. J. (41) i Z. M. (43) iz Požege i njima je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija ih je uhapsila u utorak uveče u Mrčajevcima kod Čačka, kada je prilikom kontrole automobila užičkih registracija u prepravljenom bunkeru pronašla drogu - saopštio je MUP.

D. Čeković - Z. Šaponjić

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DILOVANJE DROGE UŽIVO U VESTIMA?! Da li je moguće da se američkoj televiziji desio žešći peh?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track