SUĐENJE OPTUŽENOM ZA UBISTVO SUPRUGE I BEBE: Monstrum Arpad Sabo hemikalijama uklonio tragove s noža
Foto: S.S.

Dokazi

SUĐENJE OPTUŽENOM ZA UBISTVO SUPRUGE I BEBE: Monstrum Arpad Sabo hemikalijama uklonio tragove s noža

Crna Hronika -

Na nožu pronađenom u kući u Veterniku, kojim su pre dve godine ubijene Slavica Sabo (24) i njena četvoromesečna ćerka Nikolina, tim sudskih veštaka iz Beograda nije pronašao tragove optuženog za monstruozni zločin Arpada Saboa (29) iz Lipara kod Kule, supruga i oca žrtava.

- Utvrđeno je da je na nožu krv ljudskog porekla i da je dobijen mešan DNK profil najmanje dve osobe, koji predstavljaju mešavinu Slavičinih i Nikolininih tragova.

Na dršci noža su takođe nađeni mešani tragovi najmanje dve osobe, pronađen je Slavičin DNK, ali on nije dominantan. Na nožu jesu nađeni biološki tragovi, ali ne možemo da kažemo šta se s tim nožem dešavalo pre nego što je dat na veštačenje, odnosno da li je neko pokušao da ukloni tragove pranjem nekom hemikalijom ili nečim drugim.

Generalno, moguće je uništiti tragove različitim hemijskim sredstvima, pranjem ili brisanjem - rekla je Jelena Stošić, sudski veštak.

Sabo je optužen da je u noći između 15. i 16. avgusta 2016. u Veterniku prvo ubio Slavicu u kupatilu, najpre je udarivši u glavu više puta, posle čega je kuhinjskim nožem tri puta ubo u vrat.

Nakon toga je otišao do dečjeg kreveca, u kome mu je bila četvoromesečna ćerkica, i prvo joj šakom polomio kosti lobanje, a zatim joj nožem prerezao vrat. Posle krvavog pira, Arpad se okupao, presvukao i pobegao, a policija ga je kasnije pronašla i uhapsila u Bačkoj Palanci.

Kurir / S. S.

Foto: S.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ALBANCI ŽELE DVE DRŽAVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track