DESETORICA TERALA DEVOJČICU NA ORGIJE: Ucenjivali je snimkom seksa sa bivšim dečkom
Foto: Shutterstock

Stravično Maloletnici se iživljavali nad drugaricom

DESETORICA TERALA DEVOJČICU NA ORGIJE: Ucenjivali je snimkom seksa sa bivšim dečkom

Crna Hronika -

Tortura N. M. (17) i N. B. (17) iz Petrovca na Mlavi sumnjiče se da su s drugovima godinu dana zlostavljali S. M. (15) uz pretnju da će video-snimke njenih seksualnih odnosa postaviti na društvene mreže

N. M. (17) i N. B. (17), obojica iz Petrovca na Mlavi, osumnjičeni su da su s još najmanje desetoricom drugova više od godinu dana seksualno zlostavljali S. M. (15).

Nesrećna devojčica je na kraju prijavila nasilnike policiji, a protiv njih je podneta krivična prijava.

Pakleni plan

Kako saznajemo, tinejdžeri su ucenjivali S. M. da će video-snimak na kom ona s bivšim momkom ima seksualni odnos postaviti na društvene mreže.

- Nesrećna devojčica je, dok je bila u vezi s tim mladićem, ne sluteći šta će iz toga proizaći, dozvolila da on njihov odnos snimi telefonom. Nakon nekog vremena njih dvoje su raskinuli, ali je snimak ostao kod njega. Hvaleći se jednom prilikom drugarima, taj dečak je pokazao šta ima u telefonu - objašnjava sagovornik Kurira blizak istrazi.

On dodaje da su već tada osumnjičeni smislili pakleni plan i nagovorili druga da im taj snimak pošalje.

- Kad su se domogli snimka, poslali su ga devojčici i rekli joj da će ga objaviti na društvenim mrežama ukoliko se ne nađe s njima. Devojčica je pristala jer nikako nije želela da se taj snimak objavi. Našla se s njima u jednoj kući gde su oni tražili da ima seks i s njima. S. M. je pristala, a oni su i te odnose s njom snimili - priča naš sagovornik.

Preživela pakao... Nesrećna devojka na kraju odlučila da sve ispriča roditeljima i policiji

Prema njegovim rečima, trajalo je to neko vreme, dok N. M. i N. B. nisu poželeli da devojčici još više zagorčaju život.

- U njihovu „igru“ uključili su još nekoliko svojih drugova. Prema rečima devojčice, nekad ih je bilo i više od deset, bile su to prave orgije. Dok su se neki od njih nad njom iživljavali, drugi su gledali i snimali jezive scene. Devojčica nije smela da reaguje do trenutka dok nije shvatila da će to trajati unedogled ukoliko nešto ne preduzme - objašnjava sagovornik upućen u slučaj i dodaje da je devojčica nakon nekoliko meseci torture odlučila da slučaj prijavi policiji.

Strašna priča

- Došla je nedavno u MUP i ispričala šta joj se sve događalo u proteklih godinu dana. Inspektori su se zgrozili kad su čuli da su s tim detetom u isto vreme bila njih trojica ili četvorica i da su sve to snimali mobilnim telefonima. Kad su joj poslednji put ponovo zapretili da ćuti ili će objaviti slike, više nije mogla da izdrži. Najpre je ispričala porodici, a potom i policajcima, koji su odmah reagovali. Nju sada brine činjenica da su napadači na slobodi jer su maloletni i plaši se da ih ponovo ne sretne - kaže naš izvor.

Na slobodi

PUŠTENI JER SU MALOLETNI

Nakon devojčicine prijave maloletni ucenjivači su privedeni i protiv njih je podneta krivična prijava Višem sudu u Požarevcu zbog silovanja. Zbog toga što su maloletni, kako nezvanično saznajemo, nije im određen pritvor do 30 dana, što je inače slučaj, već su pušteni da se brane sa slobode. U međuvremenu obavešten je i Centar za socijalni rad u Petrovcu.

foto: Kurir

Kurir/ Jelena Rafailović

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo kako su gradjani pobedili banke u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track