Tužilaštvo: Nema nijednog svedoka protiv Miroslava Miškovića
Foto: Zorana Jevtić

Vlasnik „Delte“ pred Specijalnim sudom

Tužilaštvo: Nema nijednog svedoka protiv Miroslava Miškovića

Crna Hronika -

U nastavku sudskog postupka veće je juče odlučilo da izvrši uvid u zapisnike o ispitivanju svedoka tokom prvog sudskog postupka, čemu se usprotivio branilac Miškovića, advokat Zdenko Tomanović

Zamenica specijalnog tužioca u postupku protiv Miroslava Miškovića, vlasnika „Delta holdinga“, i ostalih optuženih, juče je na ponovljenom suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu izjavila da ne postoje svedoci protiv vlasnika „Delta holdinga“ za utaju poreza, već da će se pred većem izvoditi samo pisani dokazi.

U nastavku sudskog postupka veće je juče odlučilo da izvrši uvid u zapisnike o ispitivanju svedoka tokom prvog sudskog postupka, čemu se usprotivio branilac Miškovića, advokat Zdenko Tomanović.

- Koji su svedoci tužilaštva protiv Miroslava Miškovića? Ja ne znam nijednog. Pošto tih svedoka nema, a vi smatrate da ih ima, mi se tom čitanju protivimo i želimo da iskoristimo pravo da tim svedocima postavimo pitanja i stavimo primedde - zatražio je advokat Tomanović, insistirajući da se saopšte imena svedoka koji će biti saslušani u postupku protiv Miškovića za poresku utaju, jer je on pravosnažno oslobođen dela optužbe koji se odnosi na putarska preduzeća.

- Tužilaštvo nema svedoke protiv Miškovića. Reč je o pisanim dokazima - odgovorila je zamenica tužioca.

J. S. - Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja