PROĆI ĆEŠ KAO TVOJA JECA: Marjanovići u policiji zbog pretnji smrću Jeleninoj sestri
Foto: Kurir

Istraga o anonimnom pozivu Teodori Krsmanović

PROĆI ĆEŠ KAO TVOJA JECA: Marjanovići u policiji zbog pretnji smrću Jeleninoj sestri

Crna Hronika -

Policija otpočela provere nakon što je Teodora Krsmanović prijavila da joj je anonimna osoba u pozivu preko Vajbera poručila da će proći kao Jelena Marjanović

Policija je pokrenula istragu o anonimnom pozivu koji je dobila sestra ubijene pevačice Jelene Marjanović, kad joj je rečeno da bi porodici Zorana Marjanovića odgovaralo da ona bude ubijena kako bi se na taj način pokazalo da je pravi ubica na slobodi i skinula sumnja sa Zorana.

Teodora Krsmanović poziv od nepoznate osobe dobila je preko Vajbera u subotu, a u nedelju je to prijavila policiji u Kragujevcu.

Obrisala poziv

- Odmah po dobijanju prijave policija je u dogovoru s tužilaštvom otpočela provere. Najpre ćemo pokušati da otkrijemo ko je zvao Teodoru, ali je pitanje da li će to moći da bude utvrđeno s obzirom na to da je ona obrisala taj poziv iz aplikacije. S druge strane, biće saslušani i članovi porodice Marjanović, s obzirom na to da ih je osoba koja je zvala optužila. Oni bi trebalo da kažu da li imaju bilo kakva saznanja o anonimnom pozivu i o saznanjima koja su izrečena - rekao je izvor Kurira upućen u slučaj.

foto: Privatna Arhiva

Teodora Krsmanović za Kurir objašnjava šta se tačno desilo. - Telefonski poziv sam imala u subotu. Zvao me je muškarac s nepoznatog broja preko Vajbera. Taj čovek mi je u nekoliko rečenica rekao da je čuo kako se priča kako bi za Marjanoviće najbolje bilo da ja budem ubijena kao Jelena i da bi se time otklonila sumnja sa Zorana jer bi onda bilo jasno da on nije ubica - kaže sestra ubijene pevačice „Granda“.

Strah sve veći

Ona navodi da upozorenje u prvom trenutku nije shvatila ozbiljno jer je imala razne pozive od kada je Jelena ubijena. - Zvali su me razni vidovnjaci, stručnjaci i svako od njih ima neku svoju teoriju. I ovaj poziv u prvom trenutku nisam shvatila ozbiljno, te sam zato obrisala broj, odnosno poziv s Vajbera. Međutim, kad sam malo bolje razmislila, obratila sam se Nenadu Šipki. Shvatili smo da je to ipak ozbiljna pretnja - kaže Teodora. Kako kaže, što više razmišlja o pretećem pozivu to oseća veći strah. - Koliko god da želim da ne mislim na to, ne mogu a da ne pomislim da tako nešto zaista može da se desi i meni. Iskreno se plašim da mi se ne dogodi nešto slično - kaže uplašena devojka.

Jelena Rafailović

Marjanovićev advokat SKREĆU PAŽNJU NA SEBE

Nikola Dumnić, advokat Zorana Marjanovića, povodom ovog slučaja za Kurir kaže da predlaže da Teodora Krsmanović, ukoliko do sada nije obavestila nadležne organe, to obavezno učini. - Moj utisak je da je reč o želji za skretanjem pažnje na sebe. Ubeđen sam da ako je nešto i bilo, to nema nikakve veze ni sa Zoranom Marjanovićem ni s članovima njegove porodice - rekao je Dumnić.

Sud o Marjanoviću NIJE ODGOVORIO NA OPTUŽNICU

Četiri branioca Zorana Marjanovića podnela su tri odgovora Višem sudu u Beogradu na optužnicu koja Marjanovića tereti za svirepo ubistvo. Marjanović se nije izjašnjavao, odnosno nije slao odgovor na optužnicu.

foto: Kurir

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NAJMISTERIOZNIJI ČLAN MARJANOVIĆA! JELENINA SVERKVA STIGLA NA SASLUŠANJE: Zorica je dvaput odbila poligraf, nikad nije bila na grobu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track