SUĐENJE ZA UBISTVO KARATISTE NA ŠINAMA: Velja Nevolja ostaje u pritvoru
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

vIŠI SUD U bEOGRADU

SUĐENJE ZA UBISTVO KARATISTE NA ŠINAMA: Velja Nevolja ostaje u pritvoru

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, optuženima za pomaganje nepoznatom izvršiocu u ubistvu karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici Kraljice Marije januara 2017. godine.

Oni do daljeg ostaju u pritvoru, pošto danas nije doneta drugačija odluka iako je to pitanje trebalo da bude razmatrano pa se pominjala i mogućnost da se optuženima pritvor zameni nanogicom i kućnim pritvorom.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, na prethodnom ročištu saslušan je Dejan Matić, koji je prodao „mazdu“ koju je Miloševićev ubica koristio tokom zločina. On je, odgovarajući na pitanja advokata odbrane i sudije, objasnio kome je i kako prodao kola.

- Automobil mi je dovezao Željko Nikolić, koji živi i radi u Austriji, a momak koji se predstavio kao Vlada sa Voždovca kupio je „mazdu“ od mene. On je imao kačket, naočare i kožnu jaknu. Nisam ga lepo video jer je bila noć, ali sećam se da je bio lepo građen, ni mršav ni debeo - objasnio je Matić na suđenju.

Inače, u optužnici se navodi da su Marko Miljković i Mirko Kojić, koji je u bekstvu, sa trećom osobom kupili „mazdu“ u selu Žabari kod Šapca.

(Kurir.rs/J. Spasić/Foto: Nebojša Mandić/Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO ĆE BITI GRADONAČELNIK? Evo ko je najveći favorit u kladionicama!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track