ŠOK! CRNA UDOVICA UBILA MUŽA USRED SUBOTIČKE BOLNICE: Krišom ušla u sobu i ubrizgala mu CIJANID
Foto: Profimedia

uhapšena supruga

ŠOK! CRNA UDOVICA UBILA MUŽA USRED SUBOTIČKE BOLNICE: Krišom ušla u sobu i ubrizgala mu CIJANID

Crna Hronika -

SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Irenu Š. (1962) iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo.

Osumnjičena se tereti da je prošlog meseca svom suprugu, koji se nalazio u Opštoj bolnici Subotica, gde mu je medicinsko osoblje pružalo pomoć, ubrizgala cijanid, nakon čega je on preminuo.

Ireni Š. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici, saopštila je večeras oko 20 sati Uprava policije u Subotici.

Incident se dogodio 19. februara, a sumnje da je Irena Š. ubrizgala injekcijom tečnost nepoznatog sadržaja svom suprugu, kojem je naglo pozlilo, pa je smešten na odeljenje reanimacije, gde mu je pružena lekarska pomoć, počele su odmah nakon što je on (1955) preminuo u subotičkoj Bolnici.

Razlog za sumnje je nađen u njenoj poseti Ištvanu u bolničkoj sobi, nakon reanimacije, kada je konstatovano da mu je nešto bolje. Irena koja inače radi u Opštoj bolnici na Ginekologiji, ušla je u sobu svog supruga i dala mu injekciju nepoznatog sadržaja.

Njen ulazak u sobu u kojoj je ležao Ištvan njen suprug, nije ostao neprimećen. Policija je nakon smrti razgovarala sa zaposlenima u bolnici. Spekulisalo se da je Irena na kratko privedena, da bi potom bila puštena i zbog velike uznemirenosti navodno primljena na psihijatriju.

Prema nezvaničnim informacijama ona je oprala špric i bacila ga u korpu. Posle obdkcije tela preminulog i nalaza toksikologa sa Instituta sudske medicine utvrđeno je da je pacijent preminuo od posledica trovanja cijanidom.

Nako toga je Irena Šarkanj saslušana i kao osumnjičena za krivično delo ubistva, uhapšena, te joj je određeno zadržavanje do 48 sati.

Oni koji je poznaju imaju za nju reči hvale, tvrde da je uvek bila dobar i savestan radnik. Dr Slobodan Puškar, direktor Opše bolnice Subotica, kratko je izjavio da je došlo do smrtnog ishoda jednog pacijenta, koji je inače ranije lečen, ali da još nema šire informacije.

- Ne znam detalje, ali znam da je pacijent lečen i da je došlo do smrtnog ishoda jednog pacijenta, posle prijema - rekao je tada dr Puškar.

(Kurir.rs/N.H. Profimedia/ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ŠTA SU KOŠTUNIČINI LJUDI TRAŽILI KOD LEGIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track