GDE JE BARBARA VITEZ? Roditelji ne veruju u zvaničnu verziju! Napravili sajt posvećen slučaju koji je šokirao Srbiju

roditelje ne napušta nada

GDE JE BARBARA VITEZ? Roditelji ne veruju u zvaničnu verziju! Napravili sajt posvećen slučaju koji je šokirao Srbiju

Crna Hronika -

Roditelji Barbare Vitez, devojčice iz Sente kojoj se od pre godinu i po dana gubi svaki trag, napravili su internet sajt posvećen slučaju koji je užasnuo Srbiju.

Njen otac je na svom Fejsbuk profilu postavio link koji vodi na internet adresu na kojoj se na svi podaci o istrazi, njene fotografije, kao i kontakt podaci porodice.

Barbara je, kako se sumnja, 25. novembra 2016. godine upala u Tisu u povratku sa rođendanske žurke. Njeno telo, delovi odeće, niti bilo kakvi drugi tragovi koji ukazuju da se devojčica udavila do sada nisu pronađeni i to je glavni razlog zbog kojeg roditelji veruju da je priča o njenom nestanku "puna rupa", te da se iza njega krije nešto drugo.

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije kontaktiralo je Interpol koji je za Barbarom raspisao žutu poternicu. Svedoci događaja prethodno su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju, a kako se na sajtu navodi, svi ispitanici su prošli testiranje, sem dvojice. Reč je o dvojici koja su imali poslednji kontakt sa nestalom. Ujedno pojavili su se i snimci sigurnostnih kamera koji opovrgavaju deo obznanjenih informacija. Prema njima, devojčica nije ni stigla do mosta na Tisi sa kojeg je navodno skočila.

Ujedno, roditelji od početka tvrde da devojčica ne bi naudila sebi skakanjem sa mosta u hladnu reku.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track