LIKVIDACIJA NA DUŠANOVCU: Blažo Đurović ubijen kao Sale Mutavi
Foto: Dragana Udovičić

NOVI DETALJI

LIKVIDACIJA NA DUŠANOVCU: Blažo Đurović ubijen kao Sale Mutavi

Crna Hronika -

Beogradska policija intenzivno traga za napadačima koji su u subotu po podne ispred porodične kuće na Dušanovcu ubili Blaža Đurovića (39), inače brata po majci Vladimira Jovanovića zvanog Vlada Japanac.

Kako je Kurir pisao, ulica u kojoj se zločin dogodio pokrivena je kamerama, koje bi mogle da pomognu da begunci budu identifikovani i uhapšeni.

Na meti bio više puta

- U Đurovića je ispaljeno od 10 do 15 metaka iz automatske puške, u trenutku kada je svojim BMW izlazio iz garaže. Inače, on je dosad bio meta napada već dva ili tri puta, zbog čega su on i njegov rođeni brat Aleksandar angažovali i privatno obezbeđenje. Živeli su zajedno, u istoj porodičnoj kući. Aleksandar je prvi istrčao posle pucnjave i pokušao da razbije staklo i pomogne bratu. Međutim, nije mu bilo spasa - kaže izvor Kurira iz istrage.

On podseća da je, posle ubistva na Đušanovcu, nekoliko kilometara dalje pronađen zapaljeni beli BMW X5, u kom je pronađena i automatska puška, za koju se veruje da je korišćena u ubistvu.

Napadači u istom autu

- Interesantno je da su ubice čekale Đurovića u belom BMW, koji se inače ne koristi često u zločinima. Ovaj automobil, samo tamne boje, kako su pokazali podaci prikupljeni tokom istrage, korišćen je i u likvidaciji Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi. Kao i Đurović, Stanković je ubijen iz automatskog oružja, ali zločinci nisu uhapšeni do danas - kaže sagovornik upućen u istragu.

D. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV NA LICU MESTA: Muškarac ubijen u sačekuši na Dušanovcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track