BACILA SE SA MOSTA KOD NOVOG SADA: Telo Bugarke pronađeno u Dunavu!
Foto: Printskrin/Facebook

POSLE SKOKA SA MOSTA

BACILA SE SA MOSTA KOD NOVOG SADA: Telo Bugarke pronađeno u Dunavu!

Crna Hronika -

NOVI SAD – Telo koje je pronađeno u četvrtak u Dunavu, kod Krčedinske ade je Vere Ivanov Marinov (38) bugarske državljanke, saznaje Kurir.

Iako se od momenta pronalaska beživotnog ženskog tela prepostavljalo da se radi o Bugarki, nakon završene obdukcije, utvrđeno je da je smrt kod ženske osobe nastupila utopljavanjem.

-Radi se o sa svetlim očima, plavo-zelenim i smeđom kosom. Na sebi je imala firmiranu odeću. Na telu nema povreda, osim udarac u grudni koš, odnosno kao da je udarila u volan od automobila. Telo nije bilo duže od 2-3 dana u vodi. A danas je došla pogrebna služba iz Bugarske radi preuzimanja njenog tela – saznaje Kurir.

foto: Printskrin/Facebook

Da podsetimo, Vera je skočila u utorak, sa Bešćanskog mosta, koji se nalazi na auto-putu Beograd – Subotica. Ona je prema rečima njene majke Margarite Šandau, koja je bila sa njom u automobilu “tojota”, prvo pokušala udarivši dva puta u zaštitnu ogradu mosta, da “ubije” i sebe i majku, izletela iz auta i skoča u Dunav.

Nažalost, za telom nastavnice Marijane Grahovac (40) iz Novog Sada, koja je “navodno” skočila sa mosta Slobode pre više od dve nedelje i dalje se traga. Međutim, iako je njen suprug Zoran Grahovac (46) prijavio da je ona skočila sa mosta, on je istog dana uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo nad ženom.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track