DRAMA NA SUĐENJU! PITBUL OPTUŽEN ZA UBISTVO BOJOVIĆA: Znam da mi spremaju ubistvo u zatvoru, ali smrti se ne bojim!
Foto: MUP

Drama u sudnici

DRAMA NA SUĐENJU! PITBUL OPTUŽEN ZA UBISTVO BOJOVIĆA: Znam da mi spremaju ubistvo u zatvoru, ali smrti se ne bojim!

Crna Hronika -

Saša Cvetanović, zvani Pitbul, optužen da je usmrtio brata Luke Bojovića, u sudnici rekao da zna da su „oni“ ponudili novac da prođe isto kao i njegov rođeni brat Jugoslav, koji je izrešetan u Vranju

Saša Cvetanović (37), zvani Pitbul, koji je optužen da je 29. aprila 2013. u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, mlađeg brata Luke Bojovića, juče se u završnoj reči pred presudu koja će njemu i ostalim optuženima biti izrečena 2. aprila rekao da se ne plaši 40 godina zatvora jer zna da će biti likvidiran u zatvoru!

- Ja samo sedim i ćutim ovde. Ja vas, veće, molim da imate u vidu da je zbog ovog procesa i propusta sistema, policije i tužilaštva ubijen moj brat. A to što traže 40 godina, nek se ne sekiraju, znam da su već ponudili novac da i ja budem ubijen u zatvoru.

Rekao sam da će mi brat biti ubijen, to se i dogodilo. Ja se ne bojim smrti - rekao je u svojoj završnoj reči optuženi, kog su, prema navodima tužilaštva, sigurnosne kamere snimile kako u Nikolu Bojovića u Ulici kraljice Natalije ispaljuje 15 hitaca. On nije rekao konkretno na koga misli, ali je tokom izlaganja pomenuo zastupnike porodice, aludirajući na Luku Bojovića, kog je ranije okrivio za smrt brata.

Jugoslav Cvetanović (levo) i Saša Cvetanović Pitbul
Jugoslav Cvetanović (levo) i Saša Cvetanović Pitbulfoto: Privatna arhiva, MUP

30 hitaca u haustoru

Podsetimo, rođeni brat Saše Cvetanovića Jugoslav (31) ubijen je u septembru prošle godine u samom centru Vranja, sa 30 hitaca u haustoru zgrade. Nekoliko meseci pre njegove likvidacije, njegov stariji brat u sudnici se takođe obratio sudskom veću i upozorio da se Jugoslavu radi o glavi.

Luka Bojović
Luka Bojovićfoto: Profimedia

Optužio Bojovića

- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga da što pre sve objasni - obratio se u martu prošle godine Pitbul sudskom veću.

Pošto mu je brat ubijen, Saša Cvetanović je u sudnici optužio Luku Bojovića za zločin.

- Čestitam Luki Bojovića što mi je ubio brata - rekao je on tada.

Kao motiv za ubistvo Bojovića u optužnici se navodi osveta Slobodana Šaranovića Luki Bojoviću, kog je krivio za ubistvo svog brata.

Negirao krivicu

NISAM SAMO JA GABARITAN

Oslobađajuće presude juče su tražili svi optuženi, ali nisu želeli da se detaljno izjašnjavaju. Saša Cvetanović, jedini koji je odlučio da sam iznese svoju završnu reč, rekao je da su svi dokazi da je on ubio Nikolu Bojovića oboreni, uključujući i veštačenje na osnovu konstitucije, po kom je on čovek koji se vidi na video-zapisu ubistva.

- Ako ćete da mi presudite na osnovu mog gabarita, ima još ovakvih ljudi - rekao je Pitbul, koji je i ranije negirao da je ubio rođenog brata Luke Bojovića.

Nikola Bojović
Nikola Bojovićfoto: Privatna Arhiva

Kurir / Jelena Spasić

Foto: Privatna arhiva, MUP, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO JE UHAPŠEN U AKCIJI RAZBIJANJA ELITNE PROSTITUCIJE: Studentkinje, makroi i još...?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track